| dreamygirl a întrebat:

Oare imi pierd capul?
L-am sunat pe el! Colegul meu, pe care il cunosc de 4 ani, pe care l-am sarutat de revelion, dar nu am oficializat nimic. A fost doar un sarut si atat.
Deci...revin! L-am sunat, am vorbit despre scoala despre prieteni comuni, despre bac, si nu ma lasa sa inchid.Imi spunea "mai stai un pic" apoi "si ce mai zici?"...Am vorbit jumatate de ora. Apoi i-am spus ca ar fi misto sa ne vedem maine la mine sa lucram la proiectele pentru. bac. happyNu stie daca o sa vina.Am agreat sa vb. la tel maine dupa ore, desi suntem in acelasi liceu, acelasi etaj, clasa langa clasa.
El este foarte timid...Cu greu reusesc sa il conving sa iasa pe afara sau mai stiu eu pe unde.De cand ne-am vazut vineri la liceu, cand a strigat in gura mare "Buna!" cand m-a vazut, si parca s-a luminat la fata, apoi a afisat un zambet larg, parca este altul...
Doamneee! Sunt atat de indragostita de el ca imi pierd capul! Cu siguranta!
Ce sa fac? Maine numai despre teme n-o sa pot vorbi cu el. Sper sa vina...
Daca n-as sti de cate ori am contat pe el, apoi a disparut...
Stiu cat este de timid...
Asta ador la el!
Ce sa fac? Cum sa ma port? Cum sa-l conving sa vina sigur la mine?
Nu vreau sa-l pierd!
Apare si dispare mereu...
Doamneeee...sigur imi pierd capul! Acum cand am atatea de facut pentru. bac.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai zis ca e timid.Deci i-al usor.Nu il speria. Succes:*

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Esti indragostita cu adevarat si se pare ca el e baiatul potrivit pentru tine! Dragostea trebuie sa-ti dea aripi, nu sa ti le franga! Daca prietenia e frumoasa, treci mai usor peste toate problemele, inclusiv peste bac.

| IooMar a răspuns:

Poi vb din ce in ce mai mult cu el si vb si chestii despre iubiti, iubite si da'i mai bine de inteles ca il placi, poate sa il mai saruti odatawinking