DRagostea atractia fizica poate exista la priam vedere dar, DRAGOSTEA adevarata NU!
Pt acest lucru este nevoie d etimp sid e increderea ambilor parteneri dintr-o relatzie!
Mult succes acesta este parerea mea!
Nu, exista prima vedere si apoi dragoste, Exista insa euforia placerii de moment a unei persoane de sex opus, care unii o numesc "Dragoste la prima vedere" de obicei este placuta insa rareori devine cu adevarat ""Dragoste"" statornica.
Da parerea mea este ca exista in tradevar dragoste la prima vedere findca eu m-am indragostit de citeva ori de la prima vedere deja, dar din pacate a durat cam putin timp.
Mai sincera sa fiu cred ca exista dragoste la prima vedere.insa nu stiu cat de sigure sunt sentimentele asa d la inceput pentru nu stiu dc nu cerd ca poti iubii o pers fara sa o cunosti sau fara sa fi avut ceva in comun. mie nu mi s-a intamplat pana ak dar daca... u ai avut aceasta experienta ...inseamna ca esti norocoasa
Pai cam de multe ori e numai dragostela prima vedere, ma placi te plac e suficient, in rest pe timp se descopera adevarata iubire sau ...asa ca e mai gasita dragostea la prima vedere
Lena4kal întreabă: