Inainte de ejacularea propriu-zisa, barbatii elimina un lichid numit pre-ejaculator, care e bogat in spermatozoizi si care poate fi intr-o cantitate atat de mica incat sa nu fie simtita ca o eliminare. Asa ca ai toate sansele. Dupa 20 de zile, teste de sarcina, din urina de dimineata, in doua zile diferite. Indiferent de rezultat, daca iti intarzie menstruatia, mergi la ginecolog.
Hmm...pai exista posibilitatea si e destul de mare! hmm... eu zic sa astepti sa vezi daca iti vine menstruatie si apoi daca nu da semne sa iti faci un test de sarcina si o vizita la ginecolog! iar data viitoare folositi prezervativul!
Uf, vezi ce se intampla daca nu te protejezi? Chiar daca nu a ejaculat in tine, poti fi insarcinata. daca nu au trecut 2 zile cumpara pastila de a 2a zi, si mergi la ginecolog in urmatoarele zile. Peste 20 de zille, fa-ti un test de sarcina.
bafta
Daca n`au trecut 72 de ore mergi la farmacie si ia pilula pentru a doua zi (Postinor). Daca au trecut asteapta sa treaca 14 zile si fa`ti un test de sarcina. Eu cred ca ai risact destul de mult. Pe viitor protejati`va, o sa skpati de multe probleme in felul asta! Numai bine!
Este posibil sa fii insarcinata ia un test de sarcina il faci si mai repeti unul peste 2 zile