| alinuta23 a întrebat:

Oare iubitul meu ma mai iubeste? Nu mai comunicam asa des...si nu am mai fost la intalniri...credeti ca are vreo problema?

Răspuns Câştigător
| samur1 a răspuns:

doar ca are pe alta... asta ar insemna o problema?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu mai are timpsad. poate ca ai facut ceva de care nu tiai dat seama si el e suparat

| Dara a răspuns:

Nu inteleg de ce nu-l intrebi pe el lucrurile astea? Aici nu vei gasi cititori in stele care sa-ti spuna daca te mai iubeste sau daca are o problema!

| cami_6226 a răspuns:

Uni baieti cu timpul isi pierd interesul fata de iubita si cauta altceva, o alta cucerire.incearca sa discuti cu el si spune-i ce ai pe suflet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare iubitul meu se poarta la fel nu ne-am vazut deo saptamana si parca a trecut un secol pentru mine inainte ne vedeam in fiecare zi iar acum cauta motive sa nu vina la mine si eu cred ca nu ma mai iubeste si ca are pe alta doar asta poate fi raspunsul si la intrebarea ta sau poate ca s-a plictisit de mine dar ma deranjeaza mult de ce nu imi spune in fata ca vrea sa ne despartim stiu ii este frica sa mi-a spuna in fata pentru ca pe deo parte nu vrea sa ma faca sa sufar stie ca voi suferi mult si ii este frica dar eu il iubesc si nu vreau sal pierd dar ce pot face? dati-mi un sfat si mie va rog mult va pup si va astept cu sfaturi la id valerica_valerica92 si sa va tin la curent pop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te intalnesti pe internet
www.sentimente.ro/intalniri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si tu ceva ce i'ar atrage atentia asupra ta... poate s-a plictisit