Daca iti place asa demult de ea eu zic sa nu o iei asa direct sa te apropii usor usor de ea in fiecare zi.De fiecare data cand e trista sa o faci sa rada sa ii fii alaturi cand are probleme si ea sa observe cat demult iti pasa de ea (dar sa nu exagerezi) si atuncea te va pretui si va vrea cu adevarat sa fii impreuna cu ea.Si ai rabdare ca timpul le va rezolva pe toate . Sper ca te-am ajutat
.
Fetele isi schimba foarte des parerile si poate ca asa a crezut in acel moment, daca nu te evita si nu te da la o parte, da, cred ca te simpatizeaza, continua tot asa poate vei avea rezultate ^^ Have a good night
^.^
Nu stiu ce raspunsuri astepti tu, dar fata nu te doreste ca partener intr-o eventuala relatie. Adica, prieteni, cum ziceti voi, dar fara pupici.
Intreab-o daca ai sanse si daca zice nu( sau lasa impresia asta), parea mea e ca nu are rost sa incerci.
pnm, sa nu pierzi vremea degeaba.
Nu Balta are peste ai multe fariante:
1: Da laba tristule
2: Du-te la bordel in Ungaria
3: Cauta pisici
4: Alege alta ( bALTA ARE PESTE)
Yeah, Mon imi. din FriendZone nu iesi. Nu vreau sa te bat mult la cap ca dupa cele ce ti-a spus nu mai exista o sansa sau blah blah blah. Stiu ca doar te simti rau acum. Daca ai prieteni inscenati o betie discreta. Cred ca iti va fi cel putin mai bine doar cu asta te pot ajuta vorbe in plus nu isi au locul aici. GOOD LUCK
Atunci fa-o geloasa, ingnor-o, o sa-si dea seama ce pierde si va vrea sa fie cu tine cat ai clipi, crede-ma
Mario1996 întreabă: