Buna, pai incearca sa vb cu el frumos, nu mai fa figuri k nimanui nu ii place asta, eu cred ca te iubeste daca nu vrea sa va despartiti si daca e cu tine de 9 luni, arata-i k il iubesti, bafta.
Hey pai nu se face asa ceva mai ales daca esti intr-o relatie de cuplu, nu-ti imaginezi ce inseamna pentru un baiat care iubeste sau respecta o fata, si ea nu-l baga in seama, crede-ma ca nu este chiar deloc frumos, dar nu-i nimic, poti sa-ti iai revansa, du-te direct la el si...bafta voua mai departe
Ce s-a intamplat cu el?
ai venit si nici macar nu l-ai anuntat... ai vazut ca nu mai e animalutu tau de companie dupa ce "i-ai facut figuri" si acum te oftici? poate ar fi trebuit sa te gandesti la asta inainte.
de iubit, poate te mai iubeste, dar se simte evident ranit.
De ce nu l-ai anuntat? daca sunteti impreuna, nu il anunti cand vi? sa va intalniti, ca de aia sunteti relatie
Vaiiii pai eu cand am venit in tara...am fugit direct la prietenul meu abia apucam sa-l vad :X si sa-l strang in brate si sa-l pup.si totusi aveti 9 luni tie nu tii dor sa-l vezi? sa-l pupi? sa-l iei in brate? nu v-ati vazut de atata timp. spune`i sa va intalniti ca tii dor de el
Poate iti pregateste o surpriza sau...alte chestii. daca se poarta prea ciudat m-ai dai o saptamana si dupa aia fa-i o surpriza.vei vedea daca se va bucura sa te vada
Poate ca are alta, dar poate ca nici pe tine nu vrea sa te lase. Daca il iubesti cu adevarat-----cea mai buna metoda ca sa iesi din aceasta situatie este :trebuie sa-i suni sau sa te intilnesti, dar daca zici ca nu prea iti raspoonde, intreaba prietenii lui care sunt locurile preferate, si, daca o sa te duci acolo, daca are pe altcineva il vei prinde,,,,, dar oricum ascultati inima inainte sa faci acest lucru
Mutubal întreabă: