| ariana_7755 a întrebat:

Oare ma mai iubeste? suntem impreuana de 9 luni...in vacanta am fost plecat din tara...cand m-am intors, nici macar nu l-am anuntat ca am venit...si i-am facut si alte figuri...acum nu prea imi mai raspunde la tlf...cand imi rasp zice ca nu vrea sa ne despartim...nu stiu ce sa cred... ce sa imtampla cu el?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai incearca sa vb cu el frumos, nu mai fa figuri k nimanui nu ii place asta, eu cred ca te iubeste daca nu vrea sa va despartiti si daca e cu tine de 9 luni, arata-i k il iubesti, bafta.

| CevaNormal a răspuns:

Hey pai nu se face asa ceva mai ales daca esti intr-o relatie de cuplu, nu-ti imaginezi ce inseamna pentru un baiat care iubeste sau respecta o fata, si ea nu-l baga in seama, crede-ma ca nu este chiar deloc frumos, dar nu-i nimic, poti sa-ti iai revansa, du-te direct la el si...bafta voua mai departe happy

| yuli10 a răspuns:

Ce s-a intamplat cu el? happy
ai venit si nici macar nu l-ai anuntat... ai vazut ca nu mai e animalutu tau de companie dupa ce "i-ai facut figuri" si acum te oftici? poate ar fi trebuit sa te gandesti la asta inainte.
de iubit, poate te mai iubeste, dar se simte evident ranit.

| snepy a răspuns:

De ce nu l-ai anuntat? daca sunteti impreuna, nu il anunti cand vi? sa va intalniti, ca de aia sunteti relatie

| cris82ro a răspuns:

L-ai neglijat! Priveste in trecut si vezi unde ai gresit! Inca poti remediahappy

| antonelk a răspuns:

Vaiiii pai eu cand am venit in tara...am fugit direct la prietenul meu abia apucam sa-l vad :X si sa-l strang in brate si sa-l pup.si totusi aveti 9 luni tie nu tii dor sa-l vezi? sa-l pupi? sa-l iei in brate? nu v-ati vazut de atata timp. spune`i sa va intalniti ca tii dor de el

| NomberOne a răspuns:

Poate iti pregateste o surpriza sau...alte chestii. daca se poarta prea ciudat m-ai dai o saptamana si dupa aia fa-i o surpriza.vei vedea daca se va bucura sa te vada

| mihaelamihaela a răspuns:

Poate ca are alta, dar poate ca nici pe tine nu vrea sa te lase. Daca il iubesti cu adevarat-----cea mai buna metoda ca sa iesi din aceasta situatie este :trebuie sa-i suni sau sa te intilnesti, dar daca zici ca nu prea iti raspoonde, intreaba prietenii lui care sunt locurile preferate, si, daca o sa te duci acolo, daca are pe altcineva il vei prinde,,,,, dar oricum ascultati inima inainte sa faci acest lucru

| ariana_7755 explică:

Stie ca am venit...