| JustThat a întrebat:

Oare ma merita? Mi-a spus ca ma iubeste dar de cateva zile e cam rece cu mine. Stiu sigur ca nu ma inseala dar ce e cu el? Cand i-am zis a ocolit subiectul. Mi se pare ca se cam joaca cu mine. Pana acum cateva zile eram fericita. Acum nu mai stiu. Poate are o perioada mai grea... Nu stiu ce sa cred :-s

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

Din ce povestesti tu, se cam joaca cu tine, vrea sa te oftice putin ca sa spun asa big grin
adica daca vroia intr-adevar sa schimbe subiectul dar sa nuobservitu(cum ar fi trebuit de fapt) atunci gasea el un mod. Dar a facut-o prea pe fata

3 răspunsuri:
| Raluuux a răspuns:

Esti foarte sigura ca nu te inseala? Daca e adevarat ca nu te inseala inseamna ca are probleme(ex. in familie.) sau chiar vrea sa-si bata joc de tine...Nu stiu ce sa-ti zic. Orice e posibil.

| TotEu1993 a răspuns:

Buna.Si la mine mi s-a intamplat la fel si inca mi se mai intampla si nu stiu de ce? eu i-am oferit dragostea mea pe tava si an facut numai ca ea si nu stiu de ce este rece cu mine in ultimul timp.caut si eu raspuns ca si tine. Daca ti. a spus ca te iubeste inseamna ca tine la tine si acum trece si el printr-o perioada proasta, poate are probleme acasa, si referitor ca nu vrea sa iti rasp cred ca nu vrea sa te piarda sincer.Baftakiss

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Oricât de mult ar vrea femeile asta, în lumea reală lucrurile stau altfel şi anume că în viaţa unui bărbat sunt mai multe ecuaţii decât doar femeia cu care are o relaţie. Mai există şi alte ecuaţii cum ar fi: Prietenii, colegii de muncă, familia, etc. etc. Toţi aceştia la rândul lor îl pot supune la un moment urât care să-l facă să treacă printr-o pasă proastă.
Cum reacţionezi tu la o pasă proastă a iubitului tău? Îi pui la îndoială sentimentele şi îţi pui problema că poate-şi bate joc de tine! Bravo! Atitudinea ta ar fi potrivită unui partener de afaceri, nici într-un caz a unei iubite care se vrea partener de viaţă.
Unele dintre voi femeile pur şi simplu nu înţelegeţi cu nu doar voi aveţi probleme şi bărbaţii trebuie să vă susţină!
Salut.