| Roxy_5021 a întrebat:

Oare ma place? Este vorba despre un tip si nu stiu sigur daca ma place! Eu il plac foarte mult( din numeroase motive). El s-a mutat in orasul meu anul trecut si eram(suntem) prieteni. Apoi nu ne-am mai vazut o perioada(au venit tezele). Apoi am inceput sa ne vedem iarasi. Mie imi placea de el din clipa in care l-am vazut caci e foarte dragut, iar mai apoi mi-am dat seama ca e si un tip de treaba. Am observat ca baietii sunt atrasi de fetele care nu prea ii baga in seama. Asa ca am incercat si incerc. Abia ieri ne-am vazut dupa o perioada lunga de timp... i-am zis salut si atat i-am imbratisat pe toti care erau pe-acolo(prieteni) dar pe el nu.Seara cand ne-am despartit, vroiam sa fac la fel, dar cand am terminat de imbratisat un baiat am ajuns fix langa el si m-a luat el in brate si m-a tinut strans( dar fara sa ma doara) si mult. Am omis ceva...Inainte eram mai mult decat prieteni si mai putin decat iubiti, adica seara ma conducea acasa, ma imbratisa, imi spunea ca sunt draguta, dar apoi ne-am certat si nu ne-am mai vazut acea perioada de timp.Deci.Ma place sau nu? Ce sa fac?

3 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ii mai timid, dar cred ca-i place de tine. Cand mai iesiti (asa mai multi) ia cu tine un rucsac si ai grija sa fie putin greut, ca pe seara cand mergeti acasa sa-l rogi sa ti-l care el. Abia asteapta sa iti poata face un favor, il va ajuta sa se apropie iar de tine.
Spor!

| Cristian95Alex a răspuns:

100% te place. incearca sa vorbesti mai mult cu el si usor usor sa fiti ca inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de dulce, doamne, cred ca ti'a stat inima in loc. happy
Te place, doamne, chiar ma bucur pentru voi.
Iubitiva mult, sunteti prea dulci, si chiar ii e dor de tine.