| Rolly a întrebat:

Oare ma place? mereu cand ne asculta profi, mereu se nimereste ca da de mine, ba la deschisu catalogului, ba cand zice ca zica un numar pe care sa il asculte (sunt intentionate ambelelaughing), iar mie mia inceput sa imi place de ea. dar am un amic care mereu ii zice ca imi place de ea, si mereu isi ia bataie de la ea, azi cand a venit o fosta eleva la scoala, amicu meu s-a dus la geam sa ii zica ca imi place de ea, desi din contra, nici nu stiam cine e aia, dar nici nu imi placea de ea, si in clasa,
imi zice fata de care imi place (stie, dar nu i-am spus eu ca mi-e rusine. si ma tem sa nu fiu respins) face catre mine asa : du-te la iubitata afara, hai ca te asteapta, dar nici nu ma astepta, si nici nu o cunosc (totul e din vina amicului)

e cam complicat nu? vreau sa va intreb asa : oare ma place colega mea de clasa?big grin sau vrea doar sa ma necajeascarolling on the floor?

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Eu cred ca ea te place, dar amicul tau vrea sa te necajeasca, mai mult in joaca. Cred ca ar trebui sa-i spui lui ca tie chiar iti place de ea si sa-l rogi sa inceteze cu glumitele astea, pentru ca in felul asta nu`ti da tie sansa sa vorbesti cu ea.
Apoi du`te la ea, invit`o la un suc sau la o plimbare si spune`i ca iti place de ea. Nu trebuie sa te temi. Daca te refuza, explica`i ca daca se afla ca ea te-a refuzat, o sa`si bata toti joc de tine si roag`o sa nu spuna nimanui, sa ramana intre voi. Pe de alta parte, nici tu nu te da cocos ca ai refuzat`o pe ea. Asta e o chestie de care ar fi bine sa stiti doar voi doi.
Daca nu vrea sa iasa doar cu tine, mai cheama si alti colegi, asa, la o intalnire cu clasa. Apoi, la plecare, ofera`te sa o conduci acasa. Astfel, veti putea vorbi fara sa i se para ciudat nici unuia dintre voi.
Succes!

2 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Din moment ce a dat replica asta probabil ca e geloasa. asa cum vine gelozia atunci cand simpatitezi pe cineva sau mai mult... posibil sa te placa... du-te la ea, e o domnisoara, nu ai sa astepti sa iti spuna ea ca te place happy discuta cu ea.si daca vei fi refuzat care e problema? oricine e.capul sus.viata merge inainte, nu se opreste aici happy

| gigiro a răspuns:

Unde ai invatat sa vorbesti romaneste? In Romania cu siguranta, nu! Din pacate pentru tine, nu am inteles nimic.