Eu cred ca ea te place, dar amicul tau vrea sa te necajeasca, mai mult in joaca. Cred ca ar trebui sa-i spui lui ca tie chiar iti place de ea si sa-l rogi sa inceteze cu glumitele astea, pentru ca in felul asta nu`ti da tie sansa sa vorbesti cu ea.
Apoi du`te la ea, invit`o la un suc sau la o plimbare si spune`i ca iti place de ea. Nu trebuie sa te temi. Daca te refuza, explica`i ca daca se afla ca ea te-a refuzat, o sa`si bata toti joc de tine si roag`o sa nu spuna nimanui, sa ramana intre voi. Pe de alta parte, nici tu nu te da cocos ca ai refuzat`o pe ea. Asta e o chestie de care ar fi bine sa stiti doar voi doi.
Daca nu vrea sa iasa doar cu tine, mai cheama si alti colegi, asa, la o intalnire cu clasa. Apoi, la plecare, ofera`te sa o conduci acasa. Astfel, veti putea vorbi fara sa i se para ciudat nici unuia dintre voi.
Succes!
Din moment ce a dat replica asta probabil ca e geloasa. asa cum vine gelozia atunci cand simpatitezi pe cineva sau mai mult... posibil sa te placa... du-te la ea, e o domnisoara, nu ai sa astepti sa iti spuna ea ca te place discuta cu ea.si daca vei fi refuzat care e problema? oricine e.capul sus.viata merge inainte, nu se opreste aici
Unde ai invatat sa vorbesti romaneste? In Romania cu siguranta, nu! Din pacate pentru tine, nu am inteles nimic.
Anonim519 întreabă: