Te-ai interesat cat timp are impreuna cu prietena lui? Poate este o relatie de lunga durata si nu vrea sa o distruga doar pentru o atractie fizica. Vorbeste cu el si intreaba-l.
pa, pa.
Mai. daca ai prietena nu inseamna ca nu poti sa te uiti dupa alta fata.
te uiti-e frumoasa, iti atrage atentia, dar asta nu inseamna ca nu o iubesti pe cea cu acre chiar ai o relatie.eu cred ca e doar atractie, te-a vazut, te-a placut, si probabil te place in continuare, dar nu confunda lucrurile, si nu iti creea impresii false deocamdata. ar trebui sa te interesezi ce si cum, ce e intre el si prietena, cum se inteleg, daca e totul bine si au o relatie stabila, nu te baga, pentru ca tot tu o sa suferi. dar asta iti zic:incearca sa afli cat mai multe.
Depinde de relatia lui. Din ce spui tu e foarte posibil sa te placa, dar daca tine la prietena lui nu va da cu piciorul unei relatii pentru o fata pe care doar o place.Parerea mea e ca ar trebui sa faci tu primul pas...de exemplu daca esti singura cu el incearca sa-l saruti sau intra in vorba cu el. O solutie ar fi sa te imprietenesti cu el intai si sa-l intrebi despre prietena lui daca o iubeste etc.Succes!