Daaa :p, dar ii gasesti greu, dar daca te iubeste cu adevarat nu te inseala. dupa parerea mea
DA, exista. de exemplu eu nu insel, sunt cu prietena mea de 11 luni si nu am inselat-o si nici nu s-o insel.:d
Sunt și de ăștia, dar în general, nu este înșelată, o femeie care practică și sex oral!
Desigur ca mai exista barbati care nu inseala precum exista si femei care nu inseala.Pa.
Dar oare o să mai existe multe întrebări stupide de genul ăsta? Voi o să readuceți pagina cu probleme tehnice și cum se grăbesc adminii să le rezolve
E imposibil sa nu insele macar o data in viata in relatie ) Pentru ca atata timp cat vine una la el si ii spune ca vrea sa i-o traga, nu o sa refuze! Serios, care ar fi prostul?! Voarba aia " Daca,cateaua nu ridica coada, nici cainele nu-si baga nasul ". Poate sa o iubeasca pe partenera oricat de mult ( Ce?! daca o inseala o data inseamna ca nu o iubeste. nu cred ) nu o sa refuze o femeie intr-o astfel de situatie Poate tipa care il invita la o partida de amor arata mai bine ca partenera, poate e curios, poate,poate, poate ma rog... Chiar si femeile care practica totul in pat, sunt inselate . Si daca esti inselata, nu inseamna ca nu mai esti dorita, sau nu mai esti iubita. Pur si simplu, face parte din natura lor de barbati Asa cum sunt o mie si una de femei care inseala, asa sunt si barbati Cred, totusi, ca exista si barbati care nu inseala. dar e clar ca sunt la inceputul relatie (adica inainte sa implineasca. vreo 3-4 ani de relatie ) sau e foarte, deci foarte incatat de partenera. Tot raspunsul meu se refera la barbati. adica persoane trecute de varsta de cel putin 25 de ani pentru ca cei de 19-20 nu pot fi numiti barbati nu o sa mai vedeti in ziua de azi cupluri care se formeaza acum si or sa fie si peste 20 de ani sau daca sunt. sunt foarte foarte putine.
Ce's cu raspunsurile astea idioate mai fetelor? atat femeile cat si barbatii inseala in aceisi masura.fiecare gandim, iubim si concepem diferit. PUNCT
Atata timp cat partenera iti ofera tot ce ai nevoie : aici ma refer si la sex si la intelegere si la respect si toate astea, nu cred ca ar avea un barbat motive sa insele. Cel putin asa e la mine. Si am o relatie de 4 ani. Un barbat inseala cand nu are ce ii trebuie, acasa.
anonim_4396 întreabă: