| ratuska a întrebat:

Oare mai exista dragoste dupa 8 ani de cand suntem impreuna si 3 luni de la casnicie? El nu-mi prea spune ca ma iubeste, dar se comporta ca un sot iubitor, imi zice f rar si de aratat o arata iubirea, dar nu cum as vrea eu?

Răspuns Câştigător
| thehope a răspuns:

Doar pentru ca nu iti arata iubirea in modul in care tu ti-ai dori, asta nu inseamna ca nu te iubeste enorm! Fiecare are un alt fel de a se manifesta si de a-si arata sentimentele, si pentru nimic in lume sa nu incerci sa il schimbi, pentru ca asta ar putea fi cel mai rau lucru pe care sa il faci...acela e stilul lui si nu ai cum sa ii impui un altul, si crede-ma, vorbesc din exeprienta. Ia intreaba-te in sinea ta ce e mai important pentru tine sa iti spuna ca te iubeasca si sa nu simti asta sau sa iti spuna mai rar, dar sa ti-o arate, asa cum stie el mai bine? Eu cred ca ar trebui sa fii mandra de sotul tau ca stie sa iti arate sentimentele, pentru ca am vazut si cupluri care desi sunt impreuna de nu tocmai mult timp(ma refer impreuna, ca si casnicie) si totusi partenerii sunt destul de reci unul cu celalalt, si daca nu era vorba de iubire, pai nu cred ca s-ar mai fi insurat cu tine.

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sincer iubirea nu se zice ci se dovedeste, sigur ca mai poate exista iubire intre voi, totul depinde de voi, de cum va purtati unul cu altul... daca o persoana nu te iubeste asa cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste, doar ca uneori nu primim chiar ceea ce ne dorim, fiecare om isi exprima iubirea in felul lui si nu toti suntem la fel, de multe ori oamenii sunt nemultumiti dar ar trebui sa ne multumim cu ce avem si cu iubirea primita, nu uita ca nu inseamna ca nu te iubeste, fiecare are felul sau de a-si manifesta iubirea catre partener!

| simoSTAR a răspuns:

Pai este mai importat sa iti arate decat sa iti spuna...nu ai auzit de notiunea "fapte, nu vorbe? "...eu zic ca ar trebui sa te bucuri ca iti arata pentru ca multe fete sunt satule de vorbe...si daca nu iti arata asa cum ai vrea tu... dc nu incerci sa vorbesti cu el, doar este sotul tau... poate este ceva in neregula cu el. daca nu comunicati e greu.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Daca iti dovedeste ca te iubeste, atunci desigur.

Iubirea nu consta in cuvinte, dar e bine sa si spui un "te iubesc" din toata inimalove struck. Sunt sigura ca el asa iti spune, de aceea iti zice foarte rarbig grin.
Totul depinde de voi doi.cum zice si monyk.

O seara placuta!

| georgiana a răspuns:

Eu am mai zis, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul! Sunt persoane care le este mai greu sa-si arate sentimentele,`sa-si dovedeasca iubirea.sau le e teama ca o sa-ti schimbi parerea despre ei.Barbatii sunt mai `dificili.prefera sa-ti aduca flori, sa-ti trimita cadouri decat sa-ti spuna `te iubesc`...
Se spune ca dragostea adevarata nu are nevoie de dovezi, trebuie doar sa o simti si sa o traiesti la intensitate maxima.
Unii prefera sa li se spuna lucrul acesta o data pe an si sa le fie alaturi atunci cand au nevoie de afectiune.by`

| anad a răspuns:

Te-a luat de sotie in urma cu trei luni? Pai, daca nu te iubea la ce s-o fi facut mai ales dupa 8 ani de prietenie?(Te-ai imbogatit peste noapte cumva?)Casa de piatra si bucura-te de dragostea pe care ti-o ofera asa cum se pricepe el!

| angella1972 a răspuns:

Crezi ca daca ti-ar spune zilnic ca te iubeste, si ar ramane doar vorbe goale te-ai simti mai bine? nu te mai gandi la asta, fii fericita alaturi de omul drag si fa din fiecare zi o sarbatoare.

| laraandy a răspuns:

Eu cred ca te iubeste.fiecare om iubeste in felul lui. daca nu esti satisfacuta din acest punct de vedere. spune i si poate asa el va fi cum iti doresti uwinking

| Jupiter a răspuns:

Daca iti arata, probabil ca te iubeste. Daca nu iti arata ca te iubeste asa cum vrei tu, comunicati mai mult si spune-i cum ai vrea sa se poarte - singur e cam greu sa ghiceasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa de piatra si fii linistita ca daca nu te iubea nu te lua de sotie dupa 8 ani. Daca iti atata iubirea, dar nu asa cum ti-ai dori tu, inseamna ca te iubeste cu adevarat, iar ca ca sa fie asa cum vrei tu, nu stiu daca se va schimba semnificativ, dar trebuie sa discutati acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutik!
Draga iubirea nu se demonstreaza prin cuvinte, clar ca pe/u tine conteaza si cuvintele dar crede-ma ca dragostea se arata prin fapte!
ii clar ca te iubeste! sa nu te fi iubit apoi umbla el pe altele si la sigur ca aveai sa observi lucrul asta!
Dar daca nu-ti place cum tio arata pur si simplu vorbiti pe tema aceasta! si va veti lamuri! crede-ma!
ok! pa pa

team pupat!