| geokriss99 a întrebat:

Oare mai exista fete care sa iubească cu adevărat un băiat si sa nu se uite la banii sau la frumusetea exterioara a lui? straight face

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Sincer, banii nu m.ar interesa asa de tare, dar aspectul exterior conteaza oricat de mult ti.ai dori sa nu.ti pese. In ziua de azi mai rar fete carora sa nu le pese de exterior sau de interiorul buzunarului. Pe mine nu prea ma intereseaza banii, dar stii de ce? Pentru ca hai sa zicem ca la inceput toate bune si frumoase,avem bani,tot tacamul, dar iubirea unde e!? Iar mai apoi nici banii nu o sa mai umple lipsa iubirii. Deci concluzie: banii nu aduc fericire decat o perioada scurta pentru ca un om are nevoie de,sentimente si afectiune,in special
Dar in zilele noastre, banii sunt la putere, din pacate si observ tot mai multe fete care sunt ceva de genul:" Eu nu vreausa fiu cu el, fata, ca nu are bani. Ce sa fac cu el!?" si pur si simplu ma dezgustabig grin
Asta.i doar parerea mea si mersi ca ai pus aceasta intrebare, pentru ca m.am mai descarcat putinhappy

33 răspunsuri:
| Teardrop a răspuns:

Nu bă, nu mai îi nici una. Te-ai supt!

| Grigore_Denisa_1983 a răspuns:

Stii sunt fata si ma uit la filme si imi doresc si eu sa am o iubire ca in... povesti! Fara ca baiatul sa se uite la bani, frumusete, bogatii...
Daca tu ai pus intrebarea asta si iti pasa inseamna ca tu esti unul dintre acei baieti!

| florin96ak47 a răspuns:

Esti sarac si urat de intrebi?
Glumesc, evident, dar recunoaste ca si tu te uiti mai mult la o fata care este frumoasa, decat la una care nu arata atat de bine;-)