Ce ai descris tu e modelul de fata frustrata care sta toata ziua in casa, izolata asteptand pe fatfrumos, adica o leguma
Sunt si astfel de fete.Chiar foarte multe. Daca tu esti genul care umbla prin cluburi, numai prin oras si pe la petreceri sigur o sa dai numai de pitipoance. Fetele cuminti. exagerat de cuminti isi petrec mai tot timpul in casa sau cu un numar restrans de prieteni/prietene de incredere.
Dacă nu vreau să mă căsătoresc trebuie să mor virgină?
Dcaă beau și nu fumez e vreo diferență?
Dacă merg noaptea-n pab-uri e mai bine?
Răsunde-mi tu la întrebările ăstea.
Ce te faci dacă vrei să fie şi frumoasă? De obicei astea nu sunt cuminţi şi sfioase.
De fapt, ce preferi: o frumoasă curvă sau o urâtă evlavioasă?
Da eu sunt dar nu respect jumatate dintr`o regula nu vreau sa ma casatoresc virgina
Exista si inca multe, trebuie sa stii unde sa le cauti, dar daca esti tipul care petrece prin cluburi, etc, stai fara grija ca asa o fata nu vrea sa-si lege viata cu un asa tip!
bafta!
Cu siguranta ca exista si inca destulee! Probabil ca nu le cauti unde trebuie ...nu le vei gasi oriunde, nu le vei gasi intr'o discoteca fumand! Bafta!
Hey, mario43, desi sunt noua, am sa ti raspund la intrebare, am 19 ani si sunt virgina, si crede-ma ca vreau sa astept sa ma casatoresc, exista astfel de fete, doar ca mai rar gasesti, nu ca, copii din ziua de azi carora le sta gandul numai la sex.
sper ca te am ajutat. te pup
Dupa parerea mea nu cred ca mai exista asa ceva cred ca sunt pe cale de disparitiedar totusi e posibil, in orice caz in ziua de astazi mai rar gasesti asa ceva.
jaka_7600 întreabă: