@Jon, cu siguranta mai gasesti fete virgine si care nu fumeaza si sa fie la casa ei .
Si eu ma aflu prin astea si prefer sa fiu virgina cat mai mult timp . Si cine a zis ca la tara nu sunt curve? sunt si aici . chiar eu cunosc destule fete din sate vecine care-s curve si nu mai sunt virgine si care fumeaza si care umbla noaptea pe la baieti .
Daca iti trebuie o fata cuminte, cauta cu atentie.
Ce pot sa spun, nu zic ca eu sunt genul de fata super cuminte, care nu umbla cu baieti, si alte alea, da` eu nu fumez, si sunt virgina. Majoritatea prietenelor mele fumeaza. si nu sunt nici prea virgine da `oricum, mai gasesti si d alea>
Va multumesc pentru intrebarile voastre.si era o intrebare cu un baiat care sa nu fumeze si sa nu umble doar dupa sex...exista.eu ma consider una dintre ele.si nu despre lauda.o fata trebuie sa fie iubita si sa tii la ea cat mai mult.pentru mine nu conteaza exteriorul ci interiorul. ceea ce unelor fete le plac aceasta afirmatie.O sa mai vorbim.Va mai astept la mine
Hey da normal, eu am 17 ani si sunt virgina, nu fumez, nu beau, nu ma droghez si imi place sa ma distrez, si daca sunt virgina nu-i o rusine pentru mine... decat curva mai bine virgina, nu?
Eu am o prietena de 12 ani si e chiar cuminte.Nici nu are iubit.Mai am una de 15-16 ani si mi se pare ca are prieten dar nu-s sigura.Gasesti, da mai rar
Se zice ca cine cauta cu*ve, cu*ve gaseste normal pentru ca sunt cel mai usor de gasit sunt pe toate drumurile multi baieti nu observa fetele cuminti pentru ca ele nu vor face nimic din ceea ce le-ar face cu*ve
Nobody...daca tu esti acea fata inseamna ca te-au tinut izolata pana acum )
Ai timp sa te apuci, stai linistita!
Sincer sunt multe fete virgine care au peste 18 ani si chiar si sub 18 ani si stau in banca lor stiu sa se apere asta am facut eu si o s-o fac pana la limita))
Da, bineinteles, gasesti, dar trebuie sa cauti mult si bine Vezi tu cum sunt fetele din ziua de azi au prieten de lunga durata asta-i clar ca nu mai sunt virgine. Si cu fumatul, hmmm cam greu, eu fumez de 3 ani, dar asta nu inseamna ca nu sunt la locul meu. + vorba aia e la moda cu fumatul acum!
Drogheazata ca tot la locul tau esti!
Raspunsul e da...dar care e problema daca fumeaza? adica o fata care e curva si una care fumeaza, sunt la fel de naspa?