"Nu plinge pentru ca s-a terminat, zimbeste pentru ca s-a petrecut." G.Marquez
O poveste pe cat e de frumoasa,atat e de complicata,consider ca el a facut un gest foarte frumos ca ti-a zis ca nu vrea sa-si bata joc de tine,ca altfel putea sa-si bata joc de tine,in sensul ca se culca cu tine si apoi nici nu te mai baga in seama,adica e de apreciat ca nu a facut treaba asta,si daca esti cu adevarat indragostita de el,cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el,sa-l inviti "la un pahar de poveste"(cum spui tu)orice numai sa va intalniti din nou si sa se infiripe acel ceva intre voi iar! Cred ca e o poveste prea frumoasa ca sa poata fi stricata! Poate ca relatia pe care o are el nu e asa serioasa,poate isi va da seama ca tu esti in sufletul lui si va renunta la acea fata,incearca sa vorbesti cu el,si sa-i spui ca-l apreciezi ca nu si-a batut joc de tine si ca ai vrea sa va cunoaste-ti mai bine,adica sa va intalniti mai des, si eventual sa renunte la acea fata pentru tine(nu sa-i spui asta, asta isi va da el seama daca este necesar sa renunte la acea tipa), dar cred ca in inima lui e ceva si pentru tine, adica cu siguranta te place si te respecta! Mult succes!
Baiatul ala vrea doar sex si atat
ai 2 posibilitai
1 continui sa-si bata joc de tine
2 incepi o viata noua fara el, probabil el isi imagnieaza daca il inviti ca fara el esi moarta, fi fata adevarata si uital e greu dar totul e posibil, nu te lasa calcata in picioare, te-ai lasa destul
profil =blog
Virgina, nevirgina nu aveai ce cauta cu el intr-un apartament, fara sa va cunoasteti prea bine.Si dupa aceea ai avut pretentie de respect! Ai speriat baiatul, nu erai fata de care el avea nevoie atunci. Daca este liber il poti invita de craciun pentru a-ti face damblaua sexuala. Merge cu un pahar...
Dacă are deja pe altcineva, sfatul meu e să te îndepărtezi.
Lasă-l.El te-a lăsat oarecum 'baltă'.
Trăieşte-ţi viaţa şi nu te mai gândi la el. Ştiu că sună foarte uşor, dar dacă te hotărăşti şi chiar vrei asta, se poate întâmpla.Cunoaşte tipi noi şi ai grijă cu cine vorbeşti de acum înainte.