| Lifegreen a întrebat:

Oare mai sunt baieti pe pamantul asta care apreciaza frumusetea interioara a unei fete si nu cat de mari are sanii sau fundul sau care vor sex dupa primul sarut?

13 răspunsuri:
| Gstefan a răspuns:

Intotdeauna prima impresie care o face un baiat despre o fata e fizicul, apoi mentalitatea. Poti tu sa fii perfecta din pct de vedere intelectual, dar daca fizic esti urata, ai sa suferi. Daca esti atractiva din pct de vedere fizic si te duce si capul, depinde de tine ce baieti atragi. Sunt multi baieti care cauta o fata pentru o relatie indelungata, dar aceeasi intrebare si-o adreseaza si baieti "Oare mai sunt fete pe pamantul asta care apreciaza frumusetea interioara a unei fete si nu cat de mare are portofelul sau masina "

| alexforyou a răspuns (pentru Gstefan):

Daca as putea eu ti-as da funda pentru acest raspuns, foarte adevarat, dar...cred k o fata dintr-o mie nu se uita la prtofel in rest TOATE-S LA FEL

| MishuD a răspuns:

Da... fiecare barbat e asa... pana pune o femeie mana pe el si il face sa nu'i mai pese de altceva decat estetica pozitiei capra.
Sorry babe, dar daca vrei ca un barbat sa te bage in seama pentru mai mult decat "o tura-n fan" incearca cumva sa arati ca meriti mai mult de atat. Nu o sa iti ofere nimeni nimic din ceea ce pretinzi ca meriti daca nu demonstrezi ca meriti.

| neutrino a răspuns:

Tu ai mare dreptate, numai ca nu am auzit pe nimeni ca s-a indragostit de o persoana urata. In primul rand ii vezi exteriorul si apoi, daca sunt conditii, vezi ce si cum gandeste. Daca imprejurarile fac sa fii mai mult timp in jurul unei persoane mai putin dotate de la natura, atunci e foarte posibil sa te indragostesti de ea datorita calitatilor interioare. In acest caz, o vezi cu alti ochi, o vezi chiar frumoasa.

| akka4 a răspuns:

Deocamdata mai exista si baieti, care apreciaza o fata nu neaparat pentru sani sau sex. Doar ca sunt pe cale de disparitie acesti baieti. De ce? Din cauza voastra, pentru ca si voi sunteti la fel.
Nu asteptati sa cunoasteti un baiat cuminte si cu bun simt, poate chiar si putin timit. Il etichetati repede "fraierul".
Va multumiti cu un parvenit, agramat, dar care conduce un mercedes.
Din pacate, cam asa se intampla.

| December a răspuns:

Sigur ca mai suntwinking. Dar trebuie sa existe si o atractie fizica. Prima oara ai un contact viziual cu o fata. Eu de exemplu nu am pretentii de top model, dar trebuie sa ma atraga fizic ceva la ea. Mi se pare normal.winking

| Elly7890 a răspuns:

Exista fireste dar nu cred ca in cazul pustilor 18, 19 ani! cel putin asa a fost la mine!

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Elly7890):

Eu si cand aveam 18 ani am fost la fel...Nu m-am schimbat deloc, chiar daca am intalnit numai vagaboante si nici o fata care vrea ceva serios.
O sa vezi ca o sa dai de baieti ok.

@lifegreen...yes,i`m one of them happy

| YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns:

Contează cum arăţi, contează cum te îmbraci, contează ce mănânci, contează cum te comporţi. Asta nu înţelegeţi multe dintre voi, că nu e ceva superficial. Dacă vrei să ajung, doar să iau în considerare să explorez interiorultău, mai întâi trebuie să trec de exterior.
Dacă ai un exterior veştejit şi neîngrijit, poţi să fii cea mai bună fiinţă de pep lanetă, cea mai amuzantă, degeaba. Exteriorul contează. Cu el atragi potenţiali parteneri, îi faci destul de interesaţi cât să afle şi interiorul tău.
Dintre o grasă şi o fată normală, normal că o aleg pe aia normal, că nu o să scrie pe celulita celei grase că am un suflet mare, o să scrie doar "iubesc shaorma cu de toate".
Sper că ai înţeles.
Iar dacă ai dat de 2 ţărani, asta nu înseamnă că trebuie să generalizezi, de parcă ai cunoscut 20 de mii şi nu poţi da de un băiat de treabă.
Şi ca să ştii toţi bărbaţii sănătoşi mintali se gândesc la sex, măcar de câteva ori, cine neagă e un mare ipocrit.

| MaurSEF a răspuns:

Exista sute de baietii,cu sute de fețe,sunt care vor si frumusetea interioara,nu stiu daca se poate chema asa,dar in fine,si mai sunt si care vor sa o faca chiar din prima seara, dar sincer, tu ai sta cu un baiat care nu ar arata cat de cat ok(la trup ma refer)? conteaza si trupul, nu prea mult, dar are un grad de importanta destul de mare.

| InGeRaSsDeCaTyFeAa a răspuns:

DA. Dar trebuie sa ai rabdare sa i gasesti. dar raspunsul e clar DA. multa bafta iti doresc sa gasesti un baiat care sa te merite.

| Alessell1 a răspuns:

Exista,dar sunt putini! happy

| ღDixiine00 a răspuns:

Exista. Doar trebuie sa ii cauti. happy