Merita?
Nu ca ar merita dar in dragoste mai trecem cu vederea peste cate o minciuna
Chiar si cand este asa de grava?
Te-a mintit ca e in spital cand de fapt era in Germania, nu cred ca a facut o crima, e o minciuna ca oricare alta dar tot minciuna se numeste
Da dar putea sa-mi fi spus adevarul pentru ca as fi inteles chiar daca nu eram de acord
Probabil nu a vrut sa te superi de aceea a preferat sa te minta[desigur ca nu s a gand ca oricum vei afla pana la urma]
Iti multumesc frumos pentru ajutor :*:*
N-ai pentru ce
Nici el nu merita iertat, dar nici tu nu-l meriti pe el. Va pierdeti timpul (aproape) degeaba impreuna.
Deci tine de munca lui. Tu de ce nu l-ai lasat sa mearga?
Aici tu ai gresit, iar el intr-adevar nu trebuia sa te minta. Este de apreciat ca a recunoscut pana la urma fapta si mai ales ca nu s-a suparat el pe tine.
Treci peste asta si alta data discuta serios cu el, pentru ca era in avantajul vostru sa plece.
Tine cont ca aveti o relatie, in care trebuie sa va implicati amandoi.
Take care.
Parca ai fi iubita mea, numa ea imi face asa nu te duce acolo nu te duce acolo, mai trebuie si putina incredere intr-o relatie, daca se duce la munca nu stiu unde era problema.Cred nu trebuia sa te minta in halul ala chiar daca si tu ai gresit impunandu-i sa nu se duca...parerea mea impacati-va! si sfatul meu e sa-l pui la o incercare, pune o prietena sa se dea la el si iti vei gasi raspunsul! Take care
M-ai inteles gresit eu nu am vrut sa se duca pentru ca sefu lui il munceste destul cand e la munca si nu as fi vrut sa se duca cu el pentru un milion pentru ca si asa era destul de obosit. Si nu cred ca meritam sa ma minta asa
Mda ca ai explicat mai bine...ai dreptate aici.Insa cred ca s-a dus de rusine cred.In fine nu trebuia sa te minta in felul ala... pune sfatul meu de mai sus in practica si ai sa vezi daca tine la tine.iti raspunzi la intrebari! Take care!
Am mai incercat de curand, dar el a trecut testul.
Nu inteleg...mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste dar sa ajunga sa ma minta cu asa ceva...ca e la spital si chestii din astea nu pot intelege
scuze ca ti-am tot scris atat chiar sunt foarte confuza
Am iubita de ceva ani si am picat la un asemene test! Si mi-a mai dat o sansa! Daca el a trecut merita o a doua sansa...chiar daca te-a mintit cu munca.Succes si numai bine
Multumesc frumos pentru sfaturi chiar m-ai ajutat mult:*
Ai picat testul de fidelitate? Sa nu-mi spui ca te-a prins Ernest in flagrant
Si am si o vorba care mie unu imi place si ma regasesc''Daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata finta sa!''Sa fii iubita! Take care!
L-am picat am stat si am asteptat o fata 30 min...la 4 ani de relatie.dar acum am ajuns la 6, se mai intampla sa nu gandesti.Si din fericire nu am ajuns la ErnestTake care!
Sa va iubiti in continuare si mai mult:*
Mersi,:*la fel si voi...
Iarta dar nu uita ! poate este prima data cand te minte si o facut'o cu un motiv intemeiat daca nu tinea la tine nici nu iti mai spunea ca pleca in Germania pentru 2-3 zile ...acum tu esti in masura sa decizi nu decidem noi pentru tine ...gandeste bine ca mai tarziu sa nu regreti. te-am pupacit si ai grija de tine :*:*
Dar ar fi putut sa-mi spuna adevarul nu? la cei 19 ani ai lui ajunge sa faca asa ceva?
e dureros sa stii ca persoana iubita te minte pentru ceva minor la altceva mai grav ce va face?
Pai poate nu a vrut sa te supere ( avand in vedere ca tu i-ai spus sa nu mearga) de aceea te-a mintit :* nu pune totul la suflet ca o sa ajungi sa suferi din nimicuri ...mai dai o "Sansa". si daca o va mai face nu il mai ierta pentru ca si-o i-a in cap :* asa fac toti eu m-am lamurit cu al meu si i-am spus pa dupa a 2 sansa :* ai grija :*
Multumesc pentru sfaturi:*