| TuRneR01 a întrebat:

Oare merita sa lupti atat de mult pentru o femeie la care ti? Chiar daca ea nu te place?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Sincer am trecut printr-o situatie asemenatoare cu a ta.Si eu am tot luptat din greu pentru baiatul pe care il iubeam, dar a trebuit sa renunt pentru ca lui nu ii mai pasa de mine.Stii cum spune si vorba aia"nu poti lupta pentru o persoana, care nu vrea ca tu sa lupti pentru ea".
Uneori luptam degeaba si ne alegem doar cu suferinta si durere.Se merita sa lupti decat atunci cand si persoana de langa noi,ne raspunde cu aceleasi sentimente, pentru ca astfel luptam decat noi insine si tot nu facem nimic.
Daca vedem ca nu merge nimic, trebuie sa ne resemnam si sa incercam sa mergem mai departe oricat de greu este.
Un sut in fund, este un pas inainte!
Trebuie sa tinem capul sus si sa intelegem ca viata trebuie sa mearga mereu inainte, nu inapoi.
Baftahappy

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Nu merită, trebuie să știm atunci când trebuie să punem punct.

| Xenya a răspuns:

Daca ea nu te plaace nu are sens sa te straduisti.

Răspuns utilizator avertizat
| e7d7n7 a răspuns:

Neah.
E ca şi cum ai avea 0% şansa de câştig la loto şi tu ai juca în continuare.

| Șurubelniță a răspuns:

Trebuie sa gandesti putin la rece, sa analizezi totul si sa-ti dai seama singur daca se merita sau nu sa lupti.
Gandeste-te la calitatile si defectele ei.
Acum nu poti obliga pe nimeni sa te placa, asta-i clar.
Daca ea nu te apreciaza pentru cine esti, atunci eu zic ca nu se merita, se merita sa lupti pentru cineva care te accepta si te place pentru calitatile si defectele tale.
DAca respectiva nu te poate aprecia cum o faci tu, atunci sigur o alta fata o va face!