Eu am sa iti sp parerea mea si sper sa ti cont de ea
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii sp ce simti.Macar sti ca ai incercatDaca nu poti sa ii sp in fata nu e nimic.Intra pe mess si vb cu el.Sau prin sms
O sa vezi atunci daca el te place.Nu mai plange
Succes!
Nu merita!
dar nu-ti fa probleme, am plans si eu de ma umflam toata! acum imi dau seama ca nu merita nici o lacrima!
dar asta sunt reactii specifice varstei! peste vreo 5-10 ani a-i sa-mi dai dreptate!
nu stiu ce sfat sa-ti dau!(nu cunosc baiatul, sa stiu ce hram poarta!)dar iti pot spune, fa ce -ti spune inima!
dar ai grija, sa nu pari in fata lui, ca esti "moarta"dupa el!(adora sa te joace pe degete, daca stiu ca e asa!)
fii tare!
toate sunt trecatoare!
Parerea mea este sa nu plangi pentru nimeni, pentru ca cel care te face sa plangi inseamna ca nu te iubeste indeajuns...cine te iubeste si tine la tine nu te face sa suferi.
"So take my strong advice, just remember to always think twice"-M. J.
Oare el merita?
Vorbeste cu el deschis si afla ce simte cu adevarat.
Pai nimeni nu merita sa plangi pentru el dar te inteleg dragostea uneori ii dureroasa
pai nu stiu ce sa zic preferi sa plangi asa mai bine spune-i cea ce simti cine stie poate veti fi impreuna si totul va fi bine incercareA moarte nare
succes:*
Esto o fire mai sensibila la fel cum sunt si eu de altfel si parerea mea e ca trebuie sa ai o discutie f deschisa si f sincera cu acel baiat si atunci vei avea mai multe raspunsuri la intrebarile tale.Asa santem toti cand ne aducem aminte de clipele frumoase trecem prin tot felul de stari controlate sau uneori necontrolate, plangem sau radem, trebuie mereu sa fim cu capul sus
Vorbeste cu el.
Nu se merita sa plangi pentru un baiat, sunt milioane de baieti la fel de buni si frumosi!
Descarcarea este benefica pentru organism, o sa ai ochii mai curati, mai frumosi. Mai bine sa plangi din dragoste decat din durere si asta este o durere, dar te va intarii in viitor.
Pe scurt uitate la el si spune-i,, te iubesc,, si te vei descarca.
Cel mai bine ar fi sa ii spui ce sentimente ai pentru el, poate este timid si nu reuseste sa iti dea vreun semnal.nu trebuie neaparat sa ii spui verde in fata cum sta treaba, ii poti spune ca simti ca este un baiat special si ca ti-ar place sa iesiti impreuna la o cafea. te asigur ca nu va refuza.nu trebuie sa iti amarasti viata plangand din acest motiv, se poate sa plangi degeaba, poate si el te iubeste si se gandeste la tine.deci,trage-ti sufletul si treci la atac, cineva trebuie sa faca primul pas, nu conteaza cine.
RRSecularHumanist întreabă: