| danky a întrebat:

Oare nu e nimeni care sa-mi raspunda? Funda: Plsssss am nevoie de mare ajutor eu si prietena mea suntem de un an si trei luni impreuna neam inteles bine pana cand a inceput liceu de cand a inceput liceu nu mai merge nimic bine ne certem in fiecare seara pentru ca s-a schimbat si nusi da seaman asa si eu acum cand am inceput liceu am avut alta prietena si tot m-am schimbat si nu mi-am dat seama facem si eu ca ea in asa fel sa ma cert in fiecare seara pana cand m-a lasat si mi-am dat seama ca am gresit asta i-am spus acum si prietenei mele ca s-a schimbat si nusi da seama si greseste si nu ma sculta nu stiu ce sa fac sa ne intelegem mai bine e a nu stiu cate oara cand apelez la voi si tot ma ameninta ca se sinucine ca nu mai poate cu situatia asta chiar si in seara asta ma amenintat mi-a zis sa nu o uit si ca ma iubeste si sa nu uit niste cuvine chiar nu stiu ce sa fac sa ma despart de ea nu pot o iubesc prea mult nu cred ca este alta persoana sa o iubesca mai mult decat o iubesc eu si ar fi o tragedie sa ma desparte de ea va rog care stiti care ati trecut prin asta si stii vreo solutie spuneti-mi si mie va rog dau funda.eu sunt in italia si ea in romania din pacate

Răspuns Câştigător
| StefanStyle94 a răspuns:

Sallwinking. Din cate am retinut din povestea ta, tu o iubesti foarte mult, iar ea la fel.Nu stricati o relatie asa lunga si frumoasa pentru niste certuri.Chiar daca sunteti la distanta, daca va iubiti, puteti fi impreuna in continuare.Cateodata,daca nu te vezi cu persoana iubita mult timp, ajungeti sa tineti si mai mult unu' la celalat, pentru ca va dati seama ca va e greu sa stati despartiti. Vorbeste cu ea, spune-i ce simti si acorda-i incredere, vorbeste cat de mult poti, nu fi retinut si arata-ti adevaratele sentimente.Va fi linistita daca stie ca o iubesti si iti e dor de ea si nu o sa cauti o alta prietena. Spun din proprie experienta.Multa bafta si sper ca te-am ajutatwinking

5 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Mai dai o sansa, se vede ca si u o iubesti dar si ea, mai incercati sa fiti impreuna, bafta

| Cătălina a răspuns:

In primul rand mai invata putina gramatica pentru ca mi-a trebuit ceva timp sa deslusesc ce ai scris acolo. Inteleg ca esti indragostit, dar chiar numai exista un ragaz si pentru invatat? ...in fine.

Problema ta este una dintre cele mai dificile, mai ales ca sunteti la distanta. Iar faza cu sinuciderea nu e decat o amenintare, face asta ca sa-ti atraga atentia. Explica-i ca nu e bine daca va certati zilnic, certurile sunt si ele bune la ceva, insa doar intr-o anumita masura. Incearca sa vezi care sunt adevaratele motive pentru care va certati, poate a intervenit monotonia in relatie, si in loc sa va certati ati discuta calm ca doi oameni normali. Nu vad alte remediu pentru voi decat sa incercati sa luati o mica pauza/ (nu o sa muriti pentru o saptamana), si dupa acest timp va veti da seama cu siguranta daca merita sau nu sa continuati.

| danky explică:

@~Monica~ Apreciez ca ai vrut sa ma ajuti dar daca vrei sa imi raspunzi la intrebare fa-o dar nu imi tine prelegeri ca am gresit gramatical am 3 ani de Italia ma mai incurc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdaaa foarte greu sunteti la departare dar sunt si eu de acord cu ceilalti aveti o relatie de lunga durata si nu ar fi cazul s-a va despartiti.incearca so ie-i cu binishorul vorbeste-i frumos si romantic trebuie sa-i aduci aminte de timpurile cind erati impreuna de tot ce-a fost frumos spune-i ko iubesti si nu ai vrea sa o pierzi. succes

| silvia_3004 a răspuns:

Pai vezi dragutule ochi care nu se vad se uita se spune.noi fetele cand dam de alti baieti( mai multi)la liceu ai de unde sa alegi sunt de toate felurile tu fiind la distanta are nevoie si ea de o inbratisare de un sarut poate si sex.chiar daca iubesti o persoana nu stiu cand vezi 1 mai dragut uiti si cazi in plasa daca ma intelegi ce spun. poate ca dupa iti pare rau da nu poti astepta o persanna 10 ani.si ios in Italia si am stat kun tip dn ro da cand m ajuns aici dupa 3 luni l-am uitat n-am suferit ca eramk gandu cas ca el si vb in fiecre seara ca el da mie acum nu-mi mai pasa de el e naspa distanta.cand am fost in ro nici nu l-am bagat in seama nas vrea sa fiu asa da nu stiu la uitat pur si simplu ca va certati sigur ea are pe altu nu cai ca el amici si sa inamplat ceva sarut...sau stiu eu ce si ii este frica sa nu faci si tu ca alta, dar ea poate mai simte ceva pentru tine nu se poate uita de tot da nu la fel ca cand te vedea zi de zi acum nu stiu ce sati zic nu zic sa tedesparti daca o iubesti e alegerea ta ii explici ce nu-ti convine si o intrebidk se poate schimba. daca no intereseaza asta iti arata ca nu te iubeste.stii alta data noi fetele stam ca unu la distanta avem ceva pentru el in suflet, mai stam ca unu in apropiere si nu vrem sa pierdem nici unu nici altu. faza ca se omoara eu nu cred daca
pe eanu intereseaza cand vb asta-i o menintare sa te faca so iubesti mai mult si sa nu te piarda.bafta