Buna intrebare, nu cred... dar nu se stie niciodata, Ray, sunt cazuri si cazuri.
De curioitate cati prieteni care nu le ai placut fizic au devenit iubiti tai?
Prietenul meu actual, suntem impreuna de 4 ani . Pe parcursul relatiei, l-am ajutat sa isi expuna partile lui sexy iar acum este o mare bunaciune. Dar inainte, era naspa rau, sincer spun
Cat timp timp ati fost prieteni inainte de a intra intr o relatie? eu cred ca te a atras fizic de la bun inceput ca numai continuai daca te speria
Se intampla de multe ori sa nu iti placa fizici cineva sa il bagi in zona de prietenie iar o data ce petreci mult timp cu acea persoana sa realizezi ca are alte lucruri care sunt pe placul tau. Vorbind foarte des atasandute de el chiar si frateste va permiteti anumite lucruri printre care si cel de a va cunoaste mai bine iar calitatile lui psihice si sufletesti, mentaliatatea, gandirea, conceptia de viata sa iti pacaleasca subconstientul si sa incepi sa realizezi ca de fapt o fi el grasut, micut, sau etc dar are ochi frumosi totusi parca ii sta parul mai bine azi etc pana ajungi sa te atraga si fizic pe prisma calitatilor psihice si sufletesti o sa ajungi sa il placi intrutotul.Eu am patit ca pe un om pe care nu il placeam fizic si ziceam nuuuu :O sa ajung sa zic bai nu stiu ce am avut da esti frumos
O saptamana ne-a luat pana am format o relatie. Aveam de ales intre el si un prieten foarte bun al lui. Celalalt arata foarte bine dar el ma atras mai mult gandirea lui si imi acorda toata atentia pe care o voiam eu. Si acum imi acorda toata atentia, are grija de mine, ma alinta, se pisiceste, merge peste tot pe unde vreau eu, accepta si lucruri care nu ii prea convin lui pe moment ( exp: daca eu vreau acum sa merg la un film comedie si in acelasi timp este unul de groaza, renunta la ideea lui si merge unde vreau eu chiar daca i-ar fi placut sa vada filmul de groaza. Bine inteles ca data viitoare las si eu de la mine si mergem si unde vrea el). Asta inseamna sa ai o relatie, sa va intelegeti perfect, sa faceti totul impreuna, sa va iubiti cu adevarat.
La inceputul relatiei eram in coltul celalalt al orasului fata de el, aveam treaba si mi se facuse rau, ei bine chiar daca eram la inceputul relatiei si nu avea niciun interes, el cand a auzit ca imi este rau, nu a acceptat sa fiu acolo singura si a venit, m-a luat imediat, m-a dus pana acasa in brate.
Mai rar asa ceva, ce sa spun nu am cuvinte, dar tu ca fata arati bine?
Stai linistit ca nu arat rau . Dar eu am invatat ca nu aspectul fizic este cheia fericiri unei relatii, comunicarea, intelegerea, sinceritatea, iubirea si fidelitatea. Am avut destui iubiti frumosi si pot spune ca degeaba au fost iubitii mei
, nu m-am inteles cu niciunul la fel de mult ca si cu baiatul acesta. Si sa stii si tu ca nu exista om in viata asta urat, exista oameni care nu stiu sa isi expuna trasaturile lor frumoase ( aici nu inseamna ca trebuie sa vezi tate si cur).
"Si sa stii si tu ca nu exista om in viata asta urat" Serios? Nici asta? https://www.google.it/......ps?/search
Nu cred ca ai vazut tu asemenea oameni in Romania, si multi dintre ei au probleme de sanatate
In afara faptului ca avea si are fund bombat si buze mari, nu vedeai nimic la el. Se imbraca oribil, nu stia sa se aranjeze
Nu ai raspuns la intrebare. Ai spus ca nu exista oameni urati. Deci, e ala sau nu urat? Si nu toti au probleme. Tipa asta ( https://www.google.it/......ps?/search ) Am vazut/o ieri pe Youtube si era cat se poate de normala. Chiar spunea ca primea intrebari de genul " te sperii cand te uiti in oglinda".
Belingot întreabă: