Buna!
De obicei asa se intampla,cand incepi sa uiti o persoana,sau cel putin crezi ca incepi s-o uiti,se intoarce.
Si te amarasti iar,iti amintesti de tot,si de fapt iti dai seama ca nu-l uitasei ci doar invatasai sa traiesti fara el.
Daca s-a intors o data,nu inseamna ca se va intoarce la nesfarsit.
Iar tu daca l-ai primit o data,nu trebuie sa o faci la nesfarsit.
Va profita de iubirea si bunatatea ta. Impune-ti respect!
Cand ti-a spus ca mai tine la tine,dar ca nu mai poate continua,trebuia sa-l intrebi de ce, si sa-i spui clar si raspicat ca tu nu mai esti dispusa sa-l primesti inapoi, daca pleaca.
Doar el stie daca se va intoarce sau nu. Dar tu trebuie sa te ambitionezi si sa nu-i cazi in plasa, cel putin nu din prima.
Trebuie sa-l lasi sa lupte pentru tine, sa fi o prada greu de obtinut!
Pentru ca altfel te va considera slaba si va pleca/veni de care ori are chef.
Ai grija de tine!
Te pup!
Ai foarte mare dreptate in tot ceea ce ai spus. L-am intrebat de ce nu mai poate continua si a zis ca nu mai e atractie intre noi... M-am simtit ca ultima fata de pe pamant, cea mai urata si cea mai proasta. Nici a 2-a oara cand a vrut sa fim din nou impreuna nu i-am cazut repede in plasa...L-am lasat sa-mi dmeonstreze ca ma vrea cu adevarat. Cand am terminat discutia i-am spus doar ca astept sa sufere si el (pentru ca roata se intoarce) si sa ma caute, sa-mi spuna ca am avut dreptate. Multumesc pentru raspuns! :* M-a ajutat mult
Trebuia schimbat ceva in relatia voastra,adus ceva nou! Desi eu am impresia ca nu prea stie ce vrea. Cand te aare simte ca nu te mai vrea, iar cand nu te are simte ca te vrea.
Trebuia sa-i spui ca se poate rezolva problema asta!
Oricum, tu nu trebuie sa-l cauti!
Ma bucur ca te-am ajutat. Astept mesajele tale daca ai vreo nelamurire, dau daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand!
Te pup!
Esti o foarte buna sfatuitoare. Multumesc mult :*. Nu o sa-l mai caut niciodata... Doar ca azi ne-am intalnit intamplator si iar m-a dat peste cap
Stiu sentimentul,stiu cum,dar trebuie sa te prefaci puternica,in fata lui. Chiar daca iti vine sa-i sari in brate, sa-l saruti, sa-i spun cat ti-a fost de dor, trebuie sa te ambitionezi si sa te rezumi doar la un salut!
Asa il vei pune pe el pe ganduri, se va intreba unde a disparut iubirea care i-o purtai!
Te pup!
Daaaa, exact asta am facut! M-a intrebat daca mai sunt suparata si i-am spus ca nu, ca nu am motiv. Te pup si eu :*
Ai facut o greseala. Trebuia sa-i spui ca nu intelege de ce il intereseaza daca maai esti suparata sau nu, pentru ca oricum fiecare e pe drumul lui.
L-ai fi enervat mai mult!
Am mai adaugat si ca e un prost si nu ma merita . Lasa-mi adresa ta de Fb printr-un mesaj
Zicandu-i asa,ii dai de inteles doar ca esti ranita, si nu stii ce sa mai faci sa-l faci sa-l doara.
Nu iti pot da fb-u, imi doresc sa raman anonima.
Aici, te pot ajuta cu drag, oricand.
Dar doar aici!
Ok. Iti respect decizia :*
Nu cred ca sunt roata de rezerva....Nu mi-ar placea deloc postura asta si mai bine as suferii decat sa fiu asa cum spui tu
Te-a înșelat, ce vrei mai mult?
Nu, nu se mai întoarce, dacă îl mai ierți ești proastă. Poți să te superi cât vrei, e adevărul...îl lași să-și bată joc de tine.
Intelege ca intre voi nu pare sa fi existat niciodata o relatia bazata pe dragoste, sentiment reciproc, ci doar pe atractie fizica. As zice sa te impaci cu ideea.
Asa e ca te cam umezesti jos cand se uita in ochii tai si te poseda cu privirea aia a lui de demon angelic?
recunoaste ca esti o marioneta cand vrea el!
Nu, nu sunt genul ala de om care se lasa manipulat de catre o persoana chiar daca este tot ceea ce imi doresc.
NebunaaBlonda ce...bleaga esti.serios nu mai sunt baieti? nu e dragoste ca=l accepti iar si iar e OBISNUITA.TI-O spun din propria experienta pentru sanatatea ta, da-l naibii...serios.
Asta mi-a zis si el. ca mai sunt baieti. O sa incerc "sa-l dau naibii". Multumesc :*!
Uneori intervine rutina, iar apoi acea rutina, dupa o mare pauza, devine ceva nou, sau readuce amintiri frumoase, deci mereu se vor intoarce.
Mult noroc!
Se vede ca tu il iubesti,iar el nu.
Vorbele lui nu valoreaza nimic,pentru ca el iti arata contrariul.Un baiat care iubeste nu se comporta asa, nu iti intoarce spatele, iar dupa se intoarce ca nu a gasit in alta parte ce cauta si realizeaza ca tot cu tine e mai bine.
Treaba ta ce vei face, doar ca deja ti-a prins slabiciunea si el stie ca tu il vei ierta si accepta de fiecare data, de asta isi permite sa plece si sa se intoarca cand vrea.
Te aprob in tot ce spui :. Nici eu nu inteleg cum poti sa iubesti daca parasesti . Mi-a spus ca n-o sa se mai intoarca la mine pentru ca stie ca raspunsul va fi " nu "
Bine ca macar a realizat ca nu este bine sa te joci la nesfarsit cu o persoana.
Stai linistita, meriti ceva mai bun.
Sper sa fie asa!
Mai mult ca sigur .
Si eu am trecut prin ce ai trecut tu si nu a avut un final fericit decat langa altcineva. Trebuie sa treci peste, pentru ca daca te iubea cu adevarat nu te insela si poate s-a intors la tine pentru ca stie ca o sa-l primesti inapoi orice ar face. Stiu ca suna urat dar gandeste-te ca poate esti doar "roata de rezerva". Dupa parerea mea nu se merita. Cazurile in care oamenii cu adevarat se schimba sunt foarte putine si mai bine treci peste daca nu vrei sa patesti ca in trecut.
Nu stia deloc ca o sa-l primesc inapoi. Cand ne-am despartit prima oara nu i-am lasat nici cea mai mica speranta de impacare. Nu cred insa ca sunt roata de rezerva deoarece cu mine a avut cea mai lunga relatie... celelalte au fost copilarii. Cu schimbarea ai foarte mare dreptate ! iti multumesc pentru raspuns.
Nu i-ai lasat speranta, dar "incercarea moarte n-are" pe langa cea mai lunga relatie ti-a mai dat vreo dovada de iubire pe langa vorbe? Lasa-i timp. Refuza-l de cateva ori si daca insista, insa cine te-a inselat 1 data crezi ca se da inapoi de la a o face a doua oara? Ai suporta sa mai suferi inca 1 data din acelasi motiv? Sau poate chiar de mai multe ori... nu vreau sa te fac sa-ti pierzi speranta, dar realitatea e dura. Mai bine cauti pe altcineva.
Eu cred ca si0a batut rau joc de tine.Roata chiar ca se va intoarcde si probabil ca va pierde si el pe de-o parte