| TanteMarianne a întrebat:

Oare pe băieții ii deranjează când o fata se face beată crita la o petrecere? sa zicem ca el nu ar fi beat,il deranjează,iar fata nu vomită, doar e beată si rade.?

Răspuns Câştigător
| BoGdY1107 a răspuns:

Normal nu ar trebui sa ii deranjeze, si pe mine oarecum ma amuza faptul asta numa cand il aud, nu stiu de ce.Si faptul ca o fata se imbata la o petrecere e cine stie ce... oamenilor, nu e chiar asa, cum eu pot sa ma imbat, ea de ce nu?

5 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

In principiu da, eu nu am vazut niciodata o fata beata la o petrecere, baieti beti am tot vazut, dar fete niciodata

| kandaraki a răspuns:

Nu, daca nu se intampla des acest lucru, se poate intampla oricui sa se imbete, nu vad o mare problema!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cel putin m-as preface ca nu o cunosc si ma car de acolo. Daca se intampla si a 2 oara, ura si la gara.

| LoveSleep a răspuns:

Nu mă deranjează, dar mi se pare stupid. Nu că ele n-ar avea voie să se îmbete, dar să vomite și să lingă WC-uri prin baie mi se pare stupid pentru o tipă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele bete sunt cele mai permisive fiinte din univers, asa ca orice baiat se bucura atunci cand vede o tipa beata. Baietilor le plac fetele care beau pentru ca sunt atat de usor de abordat si pentru ca nu sunt foarte greu de convins sa mute conversatia in pat. Din acelasi motiv insa, baietilor nu prea le convina sa se implice in relatii emotionale cu astfel de fete. Fetele care beau pe la petreceri sunt fetele care sunt impartite de catre baietii care frecventeaza acele petreceri...