| RAY a întrebat:

Oare pentru a iubi pe cineva trebuie mai intai sa te atraga fizicul lui?

8 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Te atrage totul când iubești, în special fizicul.

| SG1995 a răspuns:

Confunzi atracția cu iubirea. Da, da întâi ești atras de fizic, pentru că ăsta e primul lucru pe care îl observi la cealaltă persoană, sunt cazuri când atracția fizică nu contează, dar în cazul ăsta vorbim de relații vechi de prietenie, care s-a transformat într-o iubire romantică. Ideea e că la baza iubiri să atracția oarecum.

| GoldenZenith a răspuns:

Cand vrei sa cumperi o carte, o iei pentru ca te atrage coperta, continutul nu il cunosti. Dupa ce o citesti, te acapareaza, ajungi sa iubesti cartea respectiva si astfel uiti de coperta. happy

| BlackRose03 a răspuns:

Pe mine ma atrage mai intai fizicul, dupa ma indragostesc de caracter si fizicul nu mai are importanta.

| aADI a răspuns:

Fizicul pe Facebook probabil, deloc, în realitate contează pasiunile voastre, hobby-urile, ce minte aveți, cum vă potriviți, la prima întâlnire fără puțin de vorbă contează fizicul, pe urmă nu mai are efect. după ce vă cunoașteți fizicul este 0.

| Roxette99 a răspuns:

Majoritatea nu recunosc lucrul asta. Dar in mare parte sa stii ca asa este. fizicul conteaza 50%. apoi retul.

| Heylin a răspuns:

Da omul iubeste cu ochii? Caracterul persoanei conteaza si cum va intelegeti. Vizicul e mic detaliu.

| QueenOfWeed a răspuns:

Iubitul meu nu are un aspect deosebit, e un tip normal, la care acum câțiva ani, cand eram mai pretențioasa, nu mi-ar fi plăcut. Eu m-am îndrăgostit de el pentru ca este un bărbat cu un suflet mare, care se comporta minunat cu mine, aceste lucruri m-au făcut sa iubesc totul la el. Părerea mea, daca un om iubește cu adevărat pe cineva, in ochii lui va părea cea mai frumoasa persoana

Întrebări similare