Confunzi atracția cu iubirea. Da, da întâi ești atras de fizic, pentru că ăsta e primul lucru pe care îl observi la cealaltă persoană, sunt cazuri când atracția fizică nu contează, dar în cazul ăsta vorbim de relații vechi de prietenie, care s-a transformat într-o iubire romantică. Ideea e că la baza iubiri să atracția oarecum.
Cand vrei sa cumperi o carte, o iei pentru ca te atrage coperta, continutul nu il cunosti. Dupa ce o citesti, te acapareaza, ajungi sa iubesti cartea respectiva si astfel uiti de coperta.
Pe mine ma atrage mai intai fizicul, dupa ma indragostesc de caracter si fizicul nu mai are importanta.
Fizicul pe Facebook probabil, deloc, în realitate contează pasiunile voastre, hobby-urile, ce minte aveți, cum vă potriviți, la prima întâlnire fără puțin de vorbă contează fizicul, pe urmă nu mai are efect. după ce vă cunoașteți fizicul este 0.
Majoritatea nu recunosc lucrul asta. Dar in mare parte sa stii ca asa este. fizicul conteaza 50%. apoi retul.
Da omul iubeste cu ochii? Caracterul persoanei conteaza si cum va intelegeti. Vizicul e mic detaliu.
Iubitul meu nu are un aspect deosebit, e un tip normal, la care acum câțiva ani, cand eram mai pretențioasa, nu mi-ar fi plăcut. Eu m-am îndrăgostit de el pentru ca este un bărbat cu un suflet mare, care se comporta minunat cu mine, aceste lucruri m-au făcut sa iubesc totul la el. Părerea mea, daca un om iubește cu adevărat pe cineva, in ochii lui va părea cea mai frumoasa persoana
RAY întreabă: