Da, exista riscul sa ramai insarcinata. Si nu mai esti virgina, ai avut deja contact sexual.
Riscul de sarcina nu e foarte mare, dar e suficient de mare, mai ales tinand seama ca el nu are experienta, asa ca nici nu poti fi sigura ca n-a "scapat" cateva picaturi de sperma. Acum nu poti decat sa astepti vreo 3 saptamani, apoi sa-ti faci un test de sarcina si, indiferent de rezultatul testului, sa mergi la ginecolog, fiindca dupa ce ti-ai inceput viata sexuala, vizitele periodice la ginecolog sunt obligatorii.
Dece fara Prezervativ?! Cum puteti fi atat de Inconstienti=Iresponsabili, inca de la debutul vietii voastre sexuale?! DA! "poate fi riscul de a ramane Foarte insarcinata!" Mai, dar voi de boli transmise sexual nu ati auzit?! Daca v-ati imbolnavit, pe langa riscul sarcinii?! NU MAI FACETI SEX NEPROTEJAT!
Virgina nu mai ai cum sa fii, insarcinata s-ar putea, parerea mea este sa astepti citeva saptamani si sa incerci sa-ti faci un test de sarcina care iti va spune daca esti insarcinata sau nu.Bafta multa.
Exista un risc minim de a ramane insarcinata.
cu prezervativ de la inceput pana la sfarsit!
Daca nu a ejaculat in tine n-ai cum sa ramai insarcinata adica riscurile sunt minime
Crede-ma poti sa ramii insarcinata fiindca am avut si eu asa situatie si acum e insarcinata prietena