Eu sincer nu cred ca daca iubesti intr-adevar pe cineva, il inseli, e imposibil, aia nu e iubire daca inseli, gandeste-te si tu...
Da,pentru ca una e sexul alta e iubirea, adica dorinta sexuala biologic mostentita de la parinti si iubirea din prezent nemostentita desigur
Eu sunt de parere ca nu. Daca iubesti persoana respectiva nu ai de ce sa o inseli.
Ma rog asta nu mi s-a intamplat niciodata,dar DA poti iubi persoana iubita chiar daca ai inselat-o, pur si simplu ai fost tentat/a de experiente noi, vorba barbatului insurat, chiar daca imi insel sotia cu amanta tot acasa la sotie ma intorc, eu sunt de 3 ani cu iubitul meu dar niciodata nu m-am gandit sa il insel vreodata pentru ca il iubesc prea mult si stiu ca si el ma iubeste la fel de mult si nu merita sa ii fac asta.
Te simţi vinovat, şi nu mai ai aceleaşi sentimente pentru acea persoană.
Nu o mai iubeşti cu adevărat fiindcă tocmai ai înselat-o.
Dacă ai greşit în acest lucru, îţi asumi greşeala şi îi poţi explica ce ai făcut, nu e uşor dar trebuie să te eliberezi cumva de această vină. Dacă persoana tine la tine va înţelege şi te va accepta si va fi tot bine.
Da! o poti iubi, chiar daca inseli persoana respectiva, asta nu inseamna ca nu o iubesti, ci ca ai fost tentat(a) de alte experiente, sau ca pur si simpolu simti ca partenerul nu iti ofera prea multa atentie!
Asa ca DA!:*
Eu cred ca da, daca ai iubito din dragoste si inca mai ti la ea/el... sper ca ti-am fost de ajutor
Da,iubirea nu consta doar in careva relatii sexuale, important e sa iubesti cu adevarat doar o persoana
aliceinchains întreabă: