| lynysyk a întrebat:

Oare poti sa iubesti 2 persoane(baieti)in acelasi timp? ce ziceti?

22 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Categoric, nu!
Tu poti tine doi pepeni intr-o mana?!
Asa este si cu iubirea pentru doua persoane in acelasi timp, daca asta se poate numi iubire.

| HBK a răspuns:

Pentru ca asa cum am eu intiparit in inima si minte conceptul de iubire, poti iubi o singura persoana, indiferent de ce iti mai apare in cale. Iubirea este pentru acea unica persoana. Daca deja apare o a treia persoana, nu mai e dragoste, ci joc, vanatoare sau cum vrei sa-i spui. Dragostea se "joaca" in 2.

| Anecherry a răspuns:

Daca ai inima deschisa da, chiar mai multihappy

| Anecherry a răspuns:

daca stii sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului nu iti limitezi iubirea numai pentru o singura persoana, si credeti-ma ca va vorbesc in cunostinta de cauza, nu ca o simpla impresie; acum depinde de persoana si cat este de dispusa sa daruiascawinking in cloncluzie, da poti iubi 2 baieti in acelasi timp.

| Crisu_8081 a răspuns:

In ceea ce ma priveste: clar NU! happy Mi se pare cam absurd.

| Silviu591 a răspuns:

Nu. poti iubi o persoana si sa iti placa fizicul alteia.

| Silviu591 a răspuns:

Sau comportamentul.

| imiplacemov a răspuns:

NU. Acest lucru nu e posibil. Daca esti sigura ca ceea ce simti este iubire, inseamna ca aceasta iubire este doar pentru unul dintre cei doi. Iar pentru celalalt e un sentiment de pasiune sau poate ceva mai mult. Sau poate nu iubesti pe nici unul si doar iti place de ei. Asta este posibil.

| Fllly a răspuns:

Orice este posibil smug

| cornel a răspuns:

Nu este posibil asa cevahappy

| xandra_3994 a răspuns:

Nu credstraight facesau poate sa fie baiatul dintr-o relatie anterioara si tie sa iti mai placa d elthinking dar in consecinta nu cred ca se poate,,,, parerea mea:*

| larissuka a răspuns:

am patit-o, crede-ma! Dacă iubeşti două persoane în acelaşi timp, alege-o pe a doua. Daca o iubeai pe prima, nu ar mai fi existat a doua! sper sa te ajute!

| Fallen Angel a răspuns:

Da, se poate (nu mi s-a intamplat). Dar nu ii poti iubi la fel de mult pe amandoi. Daca se intampla asta, la un moment dat o sa dispara afectiunea pentru unul dintre ei. Sau cine stie... poate pentru amandoi laughing Sper ca ti-am raspuns asa cum te asteptai.

| lynysyk explică:

Anna cum sa inteleg,, inima deschisa,,?

| tibiXpire a răspuns:

Da,, dar nu in egala masurawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred că e posibil fiindcă și mie mi se intâmplă. Dar nu îi poți iubi pe aman2. Pe unul il iubești iar la altul doar ții foarte mult. Și eu am aceeași problemă și nu stiu ce să fac. Oricum răspunsul se află doar în inima mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu. Poate ca pe unul il iubesti iar de celalalt esti doar atrasa fizic sau mental. Mi s-a intamplat si mie chestia asta... si tind sa cred ca am trecut peste perioada aia... chiar daca stiu ca acum sufera aman2 dupa mine.Imi pare rau pentru ei dar a trebuit sa renunt la ambii si sa las timpul sa isi spuna cuvantul. straight face Sper ca ti-am fost de ajutor si ca ai inteles ceva din asta. kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu . Poate ca pe unul il iubesti iar de celalalt esti doar atrasa fizic sau mental. Mi s-a intamplat si mie chestia asta... si tind sa cred ca am trecut peste perioada aia... chiar daca stiu ca acum sufera aman2 dupa mine.Imi pare rau pentru ei dar a trebuit sa renunt la ambii si sa las timpul sa isi spuna cuvantul. straight face Sper ca ti-am fost de ajutor si ca ai inteles ceva din asta . kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma iubesc doi baieti, sunt deosebiti ce pot sa spun, dar numai alaturi de unul imi pot face o viata, rational gandind... dar inima il vrea pe cel sarac care ma adora, stiu ca si-ar da viata pentru mine, boy no 2 zice ca ma va ajuta sa il uit, cum sa uit cand a fost dragoste? nu pot, ma doare inima, chiar daca ai bani si ce vrei. dragoste adevarata gasesti rar si doar eu stiu ce a fost. sa nu uit ca parintii nu sunt de acord cu primul baiat, ce porcarie crying uneori e bine sa uiti de cuvantul dragoste, la 18 ani eu zic ca am timp happy dar sufletul nu uita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca se poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt de acord cu parerea lui "imiplacemov", si eu trec prin asa ceva...si culmea. Dar uneori crede-ma ca se intampla, si nu stii ce sa faci, parerea mea este sa iti asculti inima. Si gandeste-te ca unul poate il iubesti pentru ce ii, si pentru cine ii si ce are in interior sau asa. Si altu pentru ca esti atrasa de el! Posibil in cazul meu asa este. Dar eu cred ca mai bine sa iubesti baiatul care iubeste tot la tine, nu numai parul sau ceva de genu. Sper sa te ajute raspunsul meu