| andradaandra a întrebat:

Oare prietena mea cea mai buna se va supara ca am facut sex cu iubitul ei? sper sa nu se intample nimic. apropo am 15 ani si astept raspuns si pareri urgent... nu stiu ce sa ma mai fac..ma roade pe interior...

Răspuns Câştigător
| Madu a răspuns:

Ce mai poti face acum? Eu nu inteleg cum ai putut face asta daca spui ca e prietena ta cea mai buna! Spune-i adevarul ca sa scapi de aceasta piatra de pe suflet! Asta cred ca trebuie sa faci!big grin

21 răspunsuri:
| IubesteEa a răspuns:

Deci la varsta ta tu nu ai ce face? decat sa faci sex cu iubitul prietenei tale? Scuza-ma dar chiar asa in halul asta, daca te roade pe interior nu trebuia sa te roada si cand ai facut-o cu el? Adica tie ti-ar place ca prietena ta sa se duca sa si-o traga cu prietenul tau? Tot ce trebuie sa faci e sa ii zici adevarul o va durea tare dar trebuia sa te gandesti bine inainte de a face astawinking Mult succes! :*

| Ana_4223 a răspuns:

Primul pas deja l-ai facut ti-ai recunoscut greseala,si o regreti.
Trebuie sa ii explici cum sta treaba,ca daca nu ii spui tu este posibil sa ii spuna prietenul ei si nu cred ca ai vrea asta
Dupa ce ii spui asta,bineinteles nu stiu cum ar reactiona,probabil daca veti fi fata in fata te va lua la bataie,dar acum sincer fara suparare meriti asta,si preferabil ar fi sa ii spui asta fata in fata nu pe site-uri de socializare sau la telefon,chiar daca risti,deoarece daca ii spui in mod indirect adica nu fata in fata e posibil sa se enerveze si mai tare
Dupa ce ai facut asta nu astepta sa te ierte imediat,deoarece orice persoana necesita un timp de gandire mai ales in acest caz,dar nici sa te ierte vreodata, acum depinde de ce fel de persoana ii daca este orgolioasa si razbunatoare iti va purta ura sau cel putin asa o ciuda pe tine toata viata, daca este o persoana iertatoare si buna la suflet s-ar putea sa te ierte dupa un timp dar totusi eu zic sa nu iti faci prea multe sperante
Si chiar daca te va ieta intr-o buna zi sa nu speri ca prietenia voastra va fi ca inaintea acestui incident foarte neplacut
Adica este o mica sansa ca prietenia voastra sa fie la fel ca inainte, dar totusi nu spera la asta, pentru a recapata increderea in tine dureaza foarte mult timp.Succes iti doresc!

| unknownn a răspuns:

Nu,sa se supere? Delocccc, n-are de ce!

| ravyALEX a răspuns:

Treaba e ca daca chiar ti la prietena ta ascunzi ce ai facut acum si nu mai faci asta vreodata si normal ca o sa se supere daca afla... da asta-i si treaba ca nu o sa afle
Funda?

| h3r a răspuns:

Nu se supără, ba' chiar invers, a văzut ce persoane are în preajma ei.

| Oana92 a răspuns:

Nu se va supara...te va calca in picioare si bine iti face! mai mult decat o curva nu esti!

Răspuns utilizator avertizat
| alexandra2859 a răspuns:

Ce tara josnica! voi la 15 ani numai la sex va ganditi? si mai rau, sa pierzi o prietenie pentru o seara de prostie?
eu cand mi-am pierdut cea mai buna prietena(si nu am pierduto din cauza ca am fost o curva ca tine si m-am dus cu iubitul ei) si a plecat in alta tara nu am putut sa imi iert pana acum faptul ca inainte sa plece am fost un pic certate(foarte putin) si crezi ca tu o sa poti sa iti ierti asta? daca o sa iti ierti prostia asta atunci cu siguranta o sa fi o curva toata viata si poate vorbesc eu urat dar asa iti trebuie!

| LovellyAngel a răspuns:

Curva.

| sharlyn a răspuns:

Normal ca se va supara.Eu sincer daca as fi in locul prietenei tale nu te-as ierta. Daca o considerai o prietena nu mai faceai asa ceva.

| IuliiMD a răspuns:

Eu daca as fi in locul prietenei tale nu te-as ierta nici pe tine nici pe iubitul ei spune-i ce ai facut altfel vei avea mereu avea piatra pe suflet

| Omniscient27 a răspuns:

Depinde daca ai curaj.Ideea e ca ea se va supara(cred) dar partea buna e ca se va despartii de "iubitul" care iubeste pe oricine prinde.Macar acum stie ce face prietenul.

| demongirl a răspuns:

Ce-ai ma, cum sa se supere, eu ma gandeam ca ar putea sa-ti ia tie si iubitului ei un tort pentru a aniversa prima partida de sex facuta

| Constantin1 a răspuns:

Tu ce parere ai despre ceea ce ai facut?

| andradaandra explică (pentru Constantin1):

Prima oara acel baiat a fost cu mine, si acea prietena mi l.a luat pentru 2 saptamani, apoi el m.a intrebat daca vreau sa fiu cu el dupa ce s, a despartit de el, dar nu se despartise si m, a mintit

| Pussyyy a răspuns:

Nu se va supara wow din cintra iti va da un sut in fund si te va trage de cur)

| youaremyall a răspuns:

La 15 ani ar trebui sa simti fluturi in stomav, nu pu*e in c*r. Ar trebui sa ti sparga fata si dupa sa traga apa!

| DianaDaiana18 a răspuns:

Baiatul e baiat isi pune palaria si a plecat, dar prietenia dintre voi nu v-a mai exista, sincer punete tu in locul prietenei talesad nu mai gaseai baieti pana la iubitul ei? nu stiu, eu daca as fi pusa in situatia asta nu ar exista impacare, adevarata ceea ce ai facut tu e josnic

| habibabau a răspuns:

Ascultamaa ea normall va facee un pic de scandal se a supara pe tine se va desparti de prietenul ei depinde ce fel de fataa estee daca nu este ace fel de fataa atunci probabil in maxim 2 3 luni i trecee:*