| Barbarul009 a întrebat:

Oare sa imi intreb prietena daca pot sa o pipai si unde m.ar lasa? Si daca da cum as putea face asta?

Răspuns Câştigător
| iamSeBy a răspuns:

Clari nu trebuie sa o intrebi. E destul de penibil: Auzi, iubita, ma lasi sa te pipai? Da? Pe unde? laughing)
In timp ce va sarutati poti sa o mangai usor pe spate si sa iti cobori mainile spre fundul ei, daca nu o sa vrea, o sa iti opreasca ea mainile, dar daca nu face nimic, continua happy Apoi, poti sa ajungi si cu mainile in alte parti, in functie de vechimea cuplului vostru, de locul in care sunteti si alte d-astea, dar asta pe parcursul a cateva zile happy

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este o idee bună să faci asa ceva, nici să o pipăi, nici să intrebi te va considera obsedat. Lasă o pe ea să i ti spună ce vrea, si dacă vrea.

| DeathIncarnate a răspuns:

Baga mana direct ma, lasa intrebarile

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Doamne. cum sa o intrebi, o iei incet, incet, acum depinde de cam cat timp sunteti impreuna si cam cat iti permite ea, dar mine sa stii ca numai dupa sarut am inceput sa o pipai, fiindca daca ii arati ca stai cu ea doar pentru pipait si o fi o fata mai timida deja ai stricat totul, ia-o incet tine-o de talie, atinge-o incet pe obraji, gat, si dupa treci la locuri mai intime dar daca o sa te vada ca nu sti ce faci, sa o pipai, sa n-o pipai si ea e de acord o sa-ti bata un apropo, mi s-a intamplat big grin acum vezi si tu cum faci dar cam asa si ia-o incet daca chiar vrei o relatie cat de cat serioasa nu doar pentru a o pipai big grin Bafta!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru iamSeBy):

Daca e timida poate dura si mai mult big grin dar in rest ai dreptate.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Esti epic bai baiatule laughing ce raspunsuri dai, dar bv tine-o tot asa laughing rolling on the floor

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

laughing)))fac si eu ce pot

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Nu cred că ar fi o idee prea bună...mai ales dacă sunteți la început eu zic să mai aștepeți.
Bye!winking

| Electro622 a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Cel mai tare raspuns laughing

| ribe a răspuns:

Pe talpa

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Electro622):

laughingmultumesc

| trixiiie a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Spontan ești, nebunule! smug Dacă bagi mâna și-o găsești udă ce mai faci?

| DeathIncarnate a răspuns (pentru trixiiie):

Oho,nu pot da detalii aici ca imi blocheaza astia contullaughing