Nici o sansa. Nu s-au intalnit pe ascuns ca sa isi spuna bancuri. Tu nu o satisfaci.
Pai ce intalnire? Poate era doar vreun amic, nu neaparat sa te si fi inselat cu el sau sa aiba vreo treaba.
Daca s-a intalnit cu alt baiat pe ascuns, inseamna ca nu te iubeste si nu intentioneaza sa ramana cu tine, find pe puntul sa te schimbe.
Iata, acum ai raspunsul adevarat, al scuzelor gasite de ea, ca nu o lasa maica-sa sau, ca trebuie sa o ajute pe maica-sa la treburi si nu poate sa iasa cu tine...
Descoperind inselaciunea, nu mai are sens sa continuii ceva care oricum se va rupe curand, acum fiind o relatie in agonie, plina de suspiciune din partea ta, plina de frustrare din partea ei, samd.
Alta!
Da asa este
O sa termin cu ea
Ea inca nu stie ca am aflat
Ea a dormit la mine
Si eu in timp ce dormea am citit conversatia cu el
... inca nu i spun ca acum vreau eu sa ma joc cu ea
Am facut si poza
La ce a vb cu el
Sa am cu ce o acuz
D-aia il joaca femeia in picioare pe barbat, pentru ca ii ofera atatea sanse, se pune catel in 4 labe.
Cel mai de neiertat e inselatul... daca ierti asa ceva esti prost! Cu P mare de la Pamant.
Dar oare de ce s-au intalnit? Intreaba-te intai asta. Inteleg ca deja v-ati despartit. Las-o in pace daca nu ai incredere in ea.
Bună. Sincer nu. Într-o relație nu trebuie să existe secrete ci să fie bazată pe iubire, încredere și respect reciproc.
gyovany95 întreabă: