Nu ai cum sa fi gravida, doar daca nu cumva ti-ai inceput viata sexuala.Si se poate sa te fi ingrasat pentru ca in perioada asta ( cand iti vine ciclu ) ai multa pofta de mancare.Si nu te speria pentru ca nu "simti ca iti bate inima" iti simti pulsul. Dar daca vrei sa fi convinsa fa un test de sarcina. Bafta!
Pai daca nu ai avut niciun contact sexual cu cineva pana acum nu ai cum sa fii gravida! funda?
Nu esti. inca nu ai ajuns la pubertate si kg in plus sunt probabil de la mancarea in plus.
Bai, deci taci, cum sa fi insarcinata daca esti virgina si nici macar ciclu nu ai? gandeste-te putin, ce dracu?!?
Paii...doar tu stii...cred ca nu ai avut vreun contact sexual de la varsta asta
stai linistita ca menstruatia poate sa-ti vina si in clasa a 8-a
Ai avut vreun contact sexual neprotejat? daca nu, nu ai de ce sa-ti faci probleme.Numai bine!
Inca nu ai ciclu! Nu ai motive de ingrijorare.
Doar daca iti vine menstruatia si ai relatii sexuale sa iti faci griji.
E normal sa ti se schimbe corpul, sa te ingrasi cateva kg, sa te inalti.E pubertatea.
Iti spun eu ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Nu ai simptomele necesare pentru a avea o sarcina.
Ce intrebare tampita ai 13 nu 22 la 13 nici nu se face xxx nu mai puneti intrebari idioate!
Stupid! Cum sa fii gravida daca nu ti.a venit ciclul!? Si mai ales ca nu ai avut contact sexual! Aoleo!
*vomita *Innebunesc!
Crush!:!
Ai facut sex pana acum? daca da probabil ca da dar daca nu probabil te dezvolti mai greu...
Da fata esti gravida. Vai fata cum ai putut fata?! Fata lasa ca am eu niste haine roz si rosii sa ti se asorteze cu inima din burta ta fata.
Nu ai cum sa fii gravida si eu am 13 ani si mi-a venit ciclul si eu daca pun mana pe burta imi bate inima stai linistita mai ales daca n-ai facut-o cu nimeni
Mai fata ca sa fi gravida trebuie sa-ti fi venit menstruatia macar.Sau daca ti-a venit sa fi avut contact sexual.
Deci daca zici ca n-ai facut nimic inseamna ca NU esti insarcinata.
P.s. Ciclu poate sa-ti vina si la 16 ani.
) esti gravida.cred ca nu ti-ai dat seama cand te-a **** unul in somn. si chiar daca tot nu se putea pentru ca nu ai menstruatie. Cum naiba sa fii gravida?
Hei...nu esti gravida si eu am 13 ani si inainte de a se incepe ciclu am pus citeva kilograme pe mine fiindca am inceput sa ma dezvolt