anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare sunt îndrăgostit? Ea este un miracol, o prințesă. Dar în același moment este un apogeu, o stea îndepărtată. O petrec cu privirea de jumate de an, prima întâlnire nimic serios nu a fost, ea este 1 curs eu 4+. o ignoranță totală din partea mea a fost și este. Știi m-am salutat cu ea o singură dată, când era la bucătărie și eu am intrat din urmă și respectiv după etică, cine intră acela se salută, ea în răspuns s-a salutat. De 2 luni numai înțeleg ce e cu mine, când o văd mă blochez, inima se bate lent, și o admir cu plăcere. Nu știu ce e cu mine, la fine așa un caz. Ea mergea cu prietena, eu cu prietenii și respectiv m-am oprit ca să-i cedez să treacă ea tot s-a oprit să mă cedeze, am observat că și ea s-a blocat pe puțin timp. Dar, probabil mi-sa părut. Din acel moment nu pot privi liber la ea. Oare sunt Îndrăgostit? Oare eu frânez? Poate, dar nu am nici o șansă să intru la luptă contra persoane experimentate... Are în anturajul său o mulțime de prieteni de genul băieți mult mai inteligenți. Eu sunt ceva mai simplu, la moment nu pot da nimic, sunt un student care se întreține pe el cu greul. Baza e slabă, deci pot spun cu siguranță, sunt încurcat cu totul. Azi am avut ocazie să fiu la 2 metri. A fost o mică adunare și cu siguranță ea m-a observat dar m-a ignorat, când totul s-a terminat ea a fugit cu fuga în odaia s-a. Știi, până la adunare eram total liniștit, după ce am văzut-o, numai la ea mă gândesc. Știu bine că primul pas eu trebuie să-l fac, dar cum? nu mă duce nici mintea nici capul... suntem, probabil total diferiți ne leagă doar un coridor, facultatea și specialitatea. Probabil este o relație terminată, ne începută.

P.s Pe fata aceasta nu o urmăresc, probabil nici nu știe de mine...

5 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Asta e mai mult un fel de eseu, cu pretentii literare happy

Partile mele preferate sunt "o ignoranță totală din partea mea a fost și este." si "nu mă duce nici mintea nici capul... "
happy
Bine, si autochestionarea "Oare eu frânez?" e simpatica.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te-ai indragostit, atata tot big grin

| ToKen a răspuns:

Asta suna a "colecționarul".
Tipa nici nu stia ca el exista, asa ca el a rapit-o si-a inchis-o intr-un subsol, unde s-a bucurat de prezenta ei mult timp. Pana cand ea a murit.
Asa ca tinere domn, fugi de baga-te in seama, degraba, caci timpul se scurge-n defavoarea ta.

| anonim_4396 explică (pentru ToKen):

Da' el n-are subsol, n-auzi ca sta la camin!?!?

| ToKen a răspuns (pentru anonim_4396):

Face rost. Orice pentru persoana iubita.