Daca nu ai luat anticonceptionale sau nu v-ati protejat, e posibil sa fii gravida. Voi de ce nu va protejati? Sunteti constienti ca venirea pe lume a unui copil, implica sarcini multe? Sunteti pregatiti sa aveti un copil? Aveti din ce sa-l cresteti si sa-l dati la scoala? Ori, faceti pacatul sa avortezi? Protejati-va.
Nu, nu am degand sa fac pacatul asta. prefer sa-mi asum responsabilitatea, doar vreau sa ma informez. Inima mea. spune ca is. totusi el are 21 de an eu 15, si in plus s-o terminat in mine 3 ori. joi sau vineri mi s-a terminat ciclul si vineri, sambata am avut actele sexuale. de minori, se prinde mai bine sarcina.
Posibil.Data viitoare protejativa, ai numai 15 ani.Un copil se creste greu si nu poti singura, pentru ca prietenul tau numai sex vrea de la tine nu altceva.E f tanar si el si nu va avrea sa -si asume responsabilitatile pentru a creste un copil. Nici nu aveti cum sa-l cresteti. Nu o sa mai poti merge la scoala.Nu o sa ai un servici, etc.NU te pricepi inca sa cresti un copil.Deci daca treci cu bine de asta, poaarta prezervativele cu tine.Pff.
S-ar putea sa fi insarcinta daca nu ai folosit prezervative, pastile sau anticonceptionale.Dar mai bine du-te la un doctor sa iti faci analizele(Nu uita ca, cu un copil nu e de joaca la nastere)
Sper ca te-am ajutat.
Tin sa te anunt ca esti insarcinata, folosesti anticonceptionale? sau ai luat pastila de a2zii?
Daca nu ai folosit nici o solutie contraceptive nu te vad bine, fa-ti un test de sarcina si stii cel mai sigur, il gasesti lafarmacii si nu costa mult
Nu am folosit. si am ceva greturi dureri foarte mari. Dar dupa cata vreme imi apare burta?
Dupa 2-3 luni, dar fa-ti un test de sarcina si stii de o treaba, cati ani ai?
15.
Mdaaa, deși sunt baiat, nu cred ca e bine sa accepti sa faci sex asa de-odata. Relatiile nu trebuie sa se bazeze pe dorinta de a satisface poftele sexuale...
AlexEjmecheru întreabă: