| Beib_Dizzy_1998 a întrebat:

Oare sunt insarcinata? Am facut dragoste cu prietenul vineri si s-o lasat in mine o data si sambata de 2 ori si ultimul ciclu l-am avut de o saptamana aprox. thinking am emotii.:-s dau funda! :d

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai luat anticonceptionale sau nu v-ati protejat, e posibil sa fii gravida. Voi de ce nu va protejati? Sunteti constienti ca venirea pe lume a unui copil, implica sarcini multe? Sunteti pregatiti sa aveti un copil? Aveti din ce sa-l cresteti si sa-l dati la scoala? Ori, faceti pacatul sa avortezi? Protejati-va.

| Beib_Dizzy_1998 explică (pentru anonim_4396):

Nu, nu am degand sa fac pacatul asta. prefer sa-mi asum responsabilitatea, doar vreau sa ma informez. Inima mea. spune ca is. totusi el are 21 de an eu 15, si in plus s-o terminat in mine 3 ori. joi sau vineri mi s-a terminat ciclul si vineri, sambata am avut actele sexuale. de minori, se prinde mai bine sarcina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Beib_Dizzy_1998):

Posibil.Data viitoare protejativa, ai numai 15 ani.Un copil se creste greu si nu poti singura, pentru ca prietenul tau numai sex vrea de la tine nu altceva.E f tanar si el si nu va avrea sa -si asume responsabilitatile pentru a creste un copil. Nici nu aveti cum sa-l cresteti. Nu o sa mai poti merge la scoala.Nu o sa ai un servici, etc.NU te pricepi inca sa cresti un copil.Deci daca treci cu bine de asta, poaarta prezervativele cu tine.Pff.

| Garielu a răspuns:

S-ar putea sa fi insarcinta daca nu ai folosit prezervative, pastile sau anticonceptionale.Dar mai bine du-te la un doctor sa iti faci analizele(Nu uita ca, cu un copil nu e de joaca la nastere)
Sper ca te-am ajutat.

| Latky a răspuns:

Tin sa te anunt ca esti insarcinata, folosesti anticonceptionale? sau ai luat pastila de a2zii?
Daca nu ai folosit nici o solutie contraceptive nu te vad bine, fa-ti un test de sarcina si stii cel mai sigur, il gasesti lafarmacii si nu costa mult

| Beib_Dizzy_1998 explică (pentru Latky):

Nu am folosit. si am ceva greturi dureri foarte mari. Dar dupa cata vreme imi apare burta?

| Latky a răspuns (pentru Beib_Dizzy_1998):

Dupa 2-3 luni, dar fa-ti un test de sarcina si stii de o treaba, cati ani ai?

| Beib_Dizzy_1998 explică (pentru Latky):

15.

Răspuns utilizator avertizat
| Eugen000 a răspuns:

Mdaaa, deși sunt baiat, nu cred ca e bine sa accepti sa faci sex asa de-odata. Relatiile nu trebuie sa se bazeze pe dorinta de a satisface poftele sexuale...

| Amrita25 a răspuns (pentru Eugen000):

Cel mai bine este sa faci un test de sarcina si pe viitor sa fii mult mai precauta. Esti inca ffffffff tanara si trebuie sa ai demnitatea de a nu accepta ca cineva sa fie cu tine doar pentru a-si satisface anumite nevoi.

| revilot1990 a răspuns:

Pai zi lui mata ca ia stie?