Oare ma doare capul? nu am nici o simptoma, nu ma simt rau.
In cate saptamani imi dau seama daca ma doare?
Ajutati-ma pls.
Buna, in primul rand nu te mai stresa asa, k nu e bine... fa un test de sarcina, dar e cam ciudat daca nu ai nicio simptoma...
Buna! in primul rand ai facut sex neprotejat? daca da, este posibil sa ramai insarcinata! fa un test de sarcina de la farmacie si asa vei rezolva problema.pe viitor te sfatuiesc sa te protejez, este usor si nu vei avea griji! bafta.:*
Ti-a venit menstrutia pe luna aceasta? daca nu, poate fi un simpton
daca nu-ti vine nici luna urmatoare. fa-ti un test de sarcina. E 80% sigur ca esti insarcinata daca nici a-2a luna nu-ti vine
xoxo, mary
Fa un test de sarcina! Nu e obligatoriu sa ai simptome. Acestea difera de la femeie la femeie. E posibil sa fii insarcinata... si nu cred ca ar trebui sa astepti sa-ti creasca burta pentru a nu mai putea face nimic in privinta sarcinii. Mai bine fa un test de sarcina pentru a te lamuri.
Burta o sa o vezi crescand cam dupa 12 saptamani de la conceptie. Pana atunci poti sa n-ai alte simptome, dar e putin probabil sa ai menstruatii regulate si normale. Oricum, testul de sarcina se pozitiveaza muuuult inainte de a-ti creste burta.
iwannabeperfect întreabă: