Buna, orice e posibil. Dar, se pare ca el crede mai mult vorbele asa zisei prietene de-a tale. Daca tine sau nu la tine numai el stie, dar totusi ar trebui sa creada in tine, sa aiba incredere.
Mai bine vb.cu el si intalniti-va singuri numai voi doi si clarificati totul. Spune-i cum sta treaba, ce simti pentru. el si ce iti doresti, iar el daca te iubeste, nu va mai baga in seama pe nimeni, ci va avea ochi numai pentru. tine. E aiurea cand cineva se baga in relatia cuiva, cu minciuni ci imbarligaturi.
Spune-i sa aleaga, ori cu tine ori cu ea.
Aia nu e prietena din moment ce a spus minciuni despre tine.
Tine la tine... cel putin asa pare. totusi nu prea are incredere in tine. asa ca mai bine uital. app scapa de prietena ta ca nu iti e deloc prietena
Nu stiu ce sa zic...cred ca el nu a vrut sa o sarute pe prietena ta fiindca sunteti amice si s-a gandit la tine cat rau iti va face.De ce mai vorbesti cu ea si mai ai incredere in ea cand iti face atata rau si imbarliga? rupe legatura definitiv cu prietena ta si incearca sa ii demonstrezi prietenului tau adevarul si castiga-i toata increderea! succes:*
Nu stiu ce sa zic...cred ca el nu a vrut sa o sarute pe prietena ta fiindca sunteti amice si s-a gandit la tine cat rau iti va face.De ce mai vorbesti cu ea si mai ai incredere in ea cand iti face atata rau si imbarliga? rupe legatura definitiv cu prietena ta si incearca sa ii demonstrezi prietenului tau adevarul si castiga-i toata increderea! succes