| wildscorpion a întrebat:

Oare, toate fetele/femeile inseala?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Daca s-a nimerit la tine, una de ti-a *** tot universul asta nu inseamna ca lumea e plina de fake-uri purtatoare de vagin ce nu stiu sa aprecieze nimic in viata sau curve mincinoase fara pic de demnitate...
Nu frate,nu! Acum tu sincer, generalizezi la maxim!
Si zic, daca femeia a inselat acum te rog sa intelegi ca poate a avut motivele ei (adica din vina ta), te-ai gandit la asta? Stii tu, daca nu-ti f*** femeia cum trebuie las' ca ti-o f*** altul si ai sa ramai cu buza umflata.
Iar daca nu-i asa cum zic eu si ea intr-adevar e o tampita si tu n-ai dat motive ca ea sa te insele, atunci iti inteleg "suferinta" si recunosc femeia (uneori) poate chiar e curva iar tu esti doar un ghinionist. Da' stii ce zic, rabdare sa ai si nu te stresa prea tare. Ia-o ca pe o experienta urata si uita!
Mult noroc.

10 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

Asta se intreaba si unele femei. Raspunsul este nu, daca tu sau o fata vi s-a intamplat chestia asta, nu trebuie sa generalizati sunt baietii care isi respecta si iubesc partenerele precum si fete la fel, sunt unele abateri de la ceea ce ar trebui sa fie normal insa nu toti gandesc asa corect cum unii o fac, ce sa le faci, pana la urma ei/ele regreta.

| fuzzer a răspuns:

Desigur ca nu, e o generalizare lipsita de sens. In acest pervers, univers divers, sunt caractere si personaje diferite, de la hartia igienica pana la gandirea paranoica.

| Radu1015 a răspuns:

Da, majoriatea inseala fara nici un motiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare barbatii nu o fac?

| TheKataGirl a răspuns:

Nu. Este exact acelasi lucru pe care fetele il cred despre baieti: ca toti sunt la fel. Dar nu e asa. Sunt, intr-adevar muti barbati si multe femei care insala, dar am spus multi, nu toti. Doar pentru ca te-ai dat o data cu skate-ul nu inseamna ca esti skater. Exact asa e si aici. Doar pentru ca unele femei sau unii barbati insala nu inseamna ca toti/toate sunt la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar majoritatea. La fel sta treaba si in cazul baietilor/barbatilor. Si daca ar putea, ar insela si mai multi, fie ei barbati sau femei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare toate fetele asculta acelasi gen de muzica laughing? Nu toate sunt la fel cum nici toti baietii nu sunt la fel. Uite, eu am un principiu : daca sunt intr-o relatie, nu mai merge si mi se pune pata pe altul mai intai ma despart de prieten si dupa fac ce vreau eu sa fac. Ca asa e frumos, zic.

| Andandut a răspuns:

Oare toti barbatii inseala?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu. Sunt mai rare cazurile in care femeile inseala, decat cele in care barbatul umbla la altele. Daca te referi la relatii intre adolescenti, in care fata vorbeste/se intalneste cu mai multi baieti odata, poate fi doar un teribilism prin care trec aproape toate fetele, dar numai curvele mai fac asta si mai tarziu.
Abia cand ajungi sa locuiesti cu o fata, sau ai o relatie foarte stransa, mai dormiti impreuna, plecati in vacante, trec macar cateva luni de cand sunteti impreuna, abia atunci poti considera ca trebuie sa-ti fie fidela.
Daca inca esti mic si fata de care iti place si s-a 'combinat' cu tine s-a sarutat cu altul, da-i pace, n-ai ce sa le ceri la varsta asta, desi ele se cred mai mature decat tine.
Obisnuieste-te sa nu-ti pese, nu te gandi ca orice colega de clasa cu care te-ai sarutat iti poate fi viitoarea sotie, relatiile serioase apar foarte greu, si la varste mai inaintate, nici in timpul facultatii nu prea ai cu cine. Cand apare salariul, facturile, grijile de zi cu zi, atunci simt si barbatii, dar si femeile, ca ar fi bine sa-si gaseasca pe cineva cu preocupari asemanatoare, care sa il/sa o completeze, si abia atunci ajungi sa pretuiesti cu adevarat persoana de langa tine. Pana atunci, sunt doar experiente pe care s-ar putea sa le si uiti, asa ca nu te stresa.

| TOOL a răspuns:

Nu chiar toate fetele inseala, sunt si unele care au frica de Dumnezeu.

Întrebări similare