| Andrei_1540 a întrebat:

Oare toate fetele sunt la fel?straight face

22 răspunsuri:
| whatever_3916 a răspuns:

Lol, NU happy nu toate fetele sunt la fel happy din niciun punct de vedere happy

| DeeDee_4511 a răspuns:

Sincer? Asta ne intrebam si noi de baieti...

| Cedry2k1995 a răspuns:

Daca te referi la fizic da dar la psihic cu siguranta nuhappy ma bucur ca team lamuritlaughing

| Madison a răspuns:

Nu, mutu... nu toate fetele sunt la fel...

| Диана a răspuns:

Normal că nu.raised eyebrows

| yoyodedeea a răspuns:

Nu. facem intr-adevar greseli comune.asta a facut una...si cealalata a facut la fel...
se aseamana dar nu se adunatongue.
si cum spunea si @tweety "cei care zic asta sunt doar dezamagiti de minim 2 fete in viata, si cred acelasi lucru despre toate"
incearca sa nu ne cataloghezi. te-au dezamagit nu stiu cate.treci peste si acorda-i si urmatoarei sanse egale ca si celorlalte.nu te inchide intr-o carapace doar pentru ca ar putea fi si ea ca altele.caci s-ar putea in orice moment sa te inchizi in fata cui nu trebuietongue.
take care:*:*

| InCulPaTa a răspuns:

NU categoric!

nu le baga pe toate in aceeasi oala dupa ce ai avut vreun esecwinking

| AnonimA a răspuns:

Nu nu nu nu

sunt multe fete care sunt niste c***
eu nu sunt asa deci nu suntem toate la fel

| B3belusha a răspuns:

Toate sunt diferite, fiecare are un alt caracter, un alt fizic, un alt mixt, cauta pana gasejty mixul perfect big grin

| Razvan a răspuns:

Cum sa fie? Curv...asta frumoase?big grin
Fetele sunt frumoase si finute.Tot ce vrei.Numai sa ai bani sa investesti in fundul lorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu sunt toate fetele la fel...sincer si noi fetele tot asta ne intrebam de baieti... pup

| SeNyS a răspuns:

Dar baietii?straight face

| Lexy ♥ a răspuns:

Ce intrebare... dar tu consideri ca toti baietii sunt la fel ca tine?winking

| Sophie_6140 a răspuns:

Asa cum baietii sunt diferiti, asa si fetele sunt diferite. Daca ai fi fost mai explicit poate as fi stiut ce sa-ti raspund, dar nu inteleg ce vrei sa zici. Sunt fete rele, usoare, materialiste si cum mai vrei tu asa cum sunt fete bune, intelegatoare, dezinteresate etchappy

| Rayyy a răspuns:

Te asigur eu ca nu happy

| Yannaa a răspuns:

Din moment ce pui aceasta intrebare probabil esti un frustrat fara noroc in dragoste
aaa si raspunsul NU tongue

| Ciresikaaa a răspuns:

Nu sunt la fellaughing

| aleexxuuutzaa a răspuns:

Sa sti ca tu iti pui intrebarea asta cum si noi fetele ne punem intrebarea daca toti baieti sunt la fel dar sa stii ca exista si fete mai bune si mai putin bune dar si baieti la fel

| IoanaSalvatore a răspuns:

Nu frate, nu suntem la fel toate! :-)

| Aiicha a răspuns:

Da, la un moment dat toate suntem la fel.

| pwp a răspuns:

Nu, sunt foarte diferite

| cristianorudi7 a răspuns:

Oare toti emo sunt la fel? DAAA

Întrebări similare