| Lilia2621 a întrebat:

Oare toti baietii sun la fel? Oare exista baieti care stiu sa iubeasca si sa nu-si schimbe iubitele cu altele?

24 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Exista! Stai linistita ca o sa cunosti si baieti de genul asta. happy

| baru a răspuns:

Sall. Cum ar fi in fiecare zii sa porti aceleasi haine sau sa mananci acelasi fel de mancare?

| Lilia2621 explică (pentru baru):

Pai asta e o comparatie stupida (nu te supata). Fetele nu sunt niste jucarii, sau niste obiecte de care te saturi si vreai sa le arunci. fetele sunt fiinte ca si voi baietii. Inchipueti ca te indragostesti de o fata fara care nu ti-ai imagina viata fara ea, si la urma te schimba. Baietii nu inteleg acest lucru...

| SepHeap a răspuns (pentru Lilia2621):

Fetelor nu mai generalizati " Baietii nu inteleg acest lucru...". Imi pare rau dar eu ca si baiat inteleg ca fetele nu sunt niste obiecte; ba chiar mi se pare dezgustator sa gandestia asa si rusinos ca trebuie unii baieti sa sufere sa fie generalizati si jigniti pentru greselile altora.

| baru a răspuns:

Sall. Esti o dulce! Cei care au pareri diferite, sunt de regula cu putina mai multa demnitate. Ca si tine. Dar, Trebuie sa intelegi, ca lumea in care traim asa este construita. Nu poti trai alaturi de un singur om toata viata, fara a vedea cum este si cu altul. Vei vedea. Cu tot respectul pentru tine, dar sexul nu are legatura cu dragostea. Toti ravnim la sex indiferent de sex. Respectul fata de partener este cu totul altceva. Pa!

| SepHeap a răspuns (pentru baru):

Eu unul poate sunt de moda veche cu toate ca am doar 15 ani dar sincer cred ca poti trai cu un singur om toata viata. Eu sunt sigur ca asta vreau.

| Lilia2621 explică (pentru SepHeap):

Eu tot aceasta imi doresc

| madyddd a răspuns:

Toate fetele vorbesc ca baietii nu iubesc ca iei nu au sentimente ca daca vad o alta fata atragatoare renunta la o iubire adevarata si se duce in limba dupa aia…nu e asa…schimbativa mentalitatea…unii baietii iubesc si pun mult suflet decat unele fete….nu zic de toate insa unele chiar isi bat joc de acel sentiment iubire…de parca ar fi o jucarie, un cuvant simplu……. multi fug de dragoste da, dar putini o simt.Nu toti baietii sunt la fel.
Sa o luam logic. Oamenii, fiinte umane, in mare ne asemanam din punct de vedere fizic.Comportamentele noastre, modurile de a percepe lucruri, de a gandi sunt total diferite.Pe fata pamantului nu exista nici macar doua lucruri identice.Ele nu sunt identice desi pare absurd, doua creioane la fel, seamana, dar nu sunt identice.(Am urmarit un reportaj pe tema asta).
Baietii sunt oameni. Daca tu ai fost dezamagita vreodata nu trebuie sa crezi ca toti sunt la fel.Am facut si eu candva greseala asta, dar m-am bucurat cand viata mi-a dat peste nas.
Am invatat ca in spatele unui baiat poate sta ascuns un tip"smecher, cu un caraceter flegamatic, dar am descoperit si baiatul crescut bine, cu bun simt, inteligent, cu gesturi tandre.
Un baiat cu bun simt, dezamagit de o fata ce ar putea sa spuna? Ca toate suntem o apa si un pamant? Exista personalitati diferite, oameni diferiti, deci si baieti diferiti. Chiar poti fi uimita, doar cauta si vei gasi.

| madyddd a răspuns:

Mah sa stii ca am multe lucruri de facut, nu "sufar" de plictiseala si nu intentionez sa "halesc" nimic, doar ca in momentul in care am dat acel raspuns aveam o stare asa de buna incat vroiam sa spun tot. Cineva mi-a spus o data ca : secretul de a-i plictisi pe alti este de a spune totul. deci te-ai plictisit citind raspunsul meu? laughing

| madyddd a răspuns:

Stii... ar trebui sa ma "prind" daca ai spus-o in mod ironic sau e doar un complimet. oricum nu-i nimic... las-o balta. doar sunt "fata desteapta" nu? stiu sa ma opresc atunci cand trebuie.
Toate cele bune. Pa, pa! happy

| Rawwrr a răspuns:

Da, exista.Dar, sunt luati drept fraieri de niste fete care nu pretuiesc iubirea.Nu ca as avea ceva inpotriva fetelor,dar si atunci cand gaseste unul care sa o iubeasca cu adevarat il inseala cu primul golan,asa e si in cazul fetelor.E.ce sa faci, asa e viata,"intri, vezi si apoi pleci".

| ghineanamaria a răspuns:

Unii stiu dar, din nefericire, sunt ghinionisti si dau peste fete care nu apreciaza ceea ce primesc.De aceea ei se schimba, din persoane sensibile devin si ei la fel ca ceilalti pentru a nu mai suferi.Stiu asta pentru ca si eu am patit de multe ori...sa iubesc din tot sufletul meu iar baiatul sa isi baia joc si mai ales pentru ca sunt sensibila sufar mult:-

| NuamnumesuntANM a răspuns:

De acord cu toxqalchool si da sunt multi baieti care isi,, pretuiesc,, iubitele nu le schimba ca pe sosete:d

| freakazoid a răspuns:

Trebuie sa existe macar unul din 3.5 miliarde!

| Aurelian0709 a răspuns:

Exact toxiqalchool, ai mare dreptate. Sa nu ma laud, dar eu de cand ma stiu am cautat o relatie de viitor, si nu am schimbat femeile ca sosetele. Intr-adevar suntem luati de prosti. Nu stiu daca si fetele patesc asa pentru ca eu unul nu mi-am batut joc de nici o fata.

| Lilia2621 explică (pentru Aurelian0709):

Bravo. Apreciez asa baieti, dar din pacate sunt foarte putini.

| ella21031 a răspuns:

Sunt baieti care nu schimba fetele ca pe sosete...numai ca in ziua de azi e cam greu sa gasesti pentru ca majoritatea vor sex si atat

| Dany008 a răspuns:

Nu sunt toti la fel eu am avut o pretena am tinut la ea ca la un fraier si nu o meritat deloc si dupa ceva vreme ea o venit inapoi la mine ca si-o dat seama ce o pierdut da nu am primit-o
eu tin la o fata cateodata prea mult tongue
numa multi baieti se cred mare combinatori si isi inseala pretena eu nu numa daca si ea pe minewinking
Un baiat nu dupa aia ii creste cota ca cate fete a avut si pe cate a refuzattonguewinking cauta si vei gasi pe cel adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti aia sunt specie rara dar sunt de acord cu toxiqalchool

| ashtray a răspuns:

Eee alinuta,ce intrebare pui tu, normal ca exista, dar asemenea celor spuse de toxiqalchool, mai exista cate o curvistina care isi bate joc de el iar el isi schimba parerea despre fete. este asemenea voua, fetelor. si eu am avut parte de "fete" ca cele caracterizate de toxiqalchool, dar nu am incetat sa caut; asa ca nici tu nu inceta sa cauti, totul depinde de tine! bafta si sanatate

| Lilia2621 explică (pentru ashtray):

Am dat peste un baiat care ma iubea, si tot pana la urma m-a schimbat cu alta, asa ca incep sa-mi schimb radical parerea despre baieti...

| ashtray a răspuns (pentru Lilia2621):

Am avut cateva prietene si toate, chiar toate m-au inselat; una chiar m-a inselat grav rau! acum depinde de fiecare. eu unul inca mai am incredere, chiar daca mi-am daruit toata dragostea si tot ce aveam, in femei. cinste voua si sanatate

| cristaasamacheama a răspuns:

Fiecare baiat este in felul lui de a fi..nu sunt deloc la fel chiar din potriva..sunt si timizi si indrazneti dar mai multi timizi, ma rog pentru mine la voi nu stiu cum e.dar... daca ii arati unui baiat ca il iubesti mult si ii arati cat il iubesti el nu prea isi da cu interesu si o sa te insele..mai rar gasesti baieti in care poti avea incredere...

| YoYo2012 a răspuns:

Din pacate eu sunt un din cei luati de fraierisad