Dim partea mea, sincer iti spun, ca nu cred ca te iubeste, eu am lucrat in 2 locuri de munca in Romania, si intotdeauna aveam timp de persoana iubita, inteleg maturitate, dar totusi, nu exagera. Era un proverb, "ca sa treci cu bine o zi, ai nevoie de minim 3 imbratisiri, dar 15 ar fi de ajuns" comunica cu el, spune-i ce te deranjeaza. Zambeste esti intotdeauna mai frumoasa daca zambesti.
Bună,
În niciun caz nu trebuie să generalizăm. Şi deşi nu vreau să te dezamăgesc, eu cred că dacă te-ar iubi cu adevărat, şi-ar găsi timp pentru tine orice ar fi. În cazul de faţă, respectivul băiat doar arată că te subapreciază şi că nu îţi acordă prea multă importanţă.
Şi eu am avut o relaţie în care el niciodată nu avea timp şi am lăsat-o baltă. acum am găsit pe cineva pe care chiar îl iubesc şi mă iubeşte şi cel care nu avea timp regretă că m-a pierdut dar asta este, dacă nu ştiu să apecieze ce au lângă ei la momentul potrivit, pierd poate ar trebui să cauţi şi tu pe altcineva.
Normal ca nu.Al meu vorbeste cu mine oricand, chiar si cand lucreaza vorbeste cu mine la casti.Hai sa iti spun eu ce inseamna asta:ca baiatul asta de care tu esti indragostita,te tine de proasta.
nu mai fi credula, nu mai fi proasta lui si da-i papucii! Nu te lasa folosita de el, pentru ca nu te iubeste nici cat e negru sub unghie!
Dancik sfatul meu este ca baiatul cu care esti este un baiat,, de gen rau,, care se da la toate fetele cand nu esti in preasma, iti pot spune ca atunci cand baiat ii place o fata nu o lasa in pace in sensul ca el o suna, o saruta oricand oriunde, de vorbit nu se pune problema. Parerea mea este ca sa vb cu el sa intrebi din punctul tau de vedere de ce nu isi face timp pentru tine, si daca nu esti multumita de raspuns sau stii ca minte inchei frumos relatia si iti gasesti alt baiat care chiar tine la tine.Succes
Buna! Parerea mea este sa-l lasi balta...incearca sa nu-l mai suni deloc ai sa vezi ca te va suna intr-un final si o sa te intrebe ce s-a intamplat cu tine si ii spui si u ca nu ai avut timp ii faci de cateva ori asa si daca intr-adevar tine la tine se va schimba...nu te suna pentru ca s-a obisnuit sa fii tu cea care suna, schimba-i putin jocul. Sper ca te-am ajutat:*
"in calitate de baiat" cred ca iubitu tau acum e ceva de genu' : "iar ma freaca asta la cap doaamne cum draq sa scap de ea?" poate nu stie cum sa se desparta de tine poate e rusine sau cine stie; sau nu e musai sa fie asa : are o mama sau tata care nu-l lasa prea mult prin oras...ori n-are bani sa te scoate in oras... in orice caz cel mai bine ar fi sa il intrebi de ce te ignora sau nu stiu poate bati si tu un apropo cum ca nu prea la-i mai vazut etc
asta e parerea mea daca te-am jignit cumva (desi nu vad cum ) sau pe el : sorry
Mutubal întreabă: