| CristinaTaranu a întrebat:

Oare unde gresesc? Am cunoscut un tip si simt atractie fizica pentru el, se pare ca si el ma place, dar.... Asta ar trebui sa fie bine, sa ma ajute sa trec mai departe peste o dezamagire, o relatie cu un tip nou, m-ar "scoate la liman".

Problema mea e ca eu iubesc de foarte mult timp un coleg si cand il privesc in ochi, si-mi zambeste, imi vine sa plang. Motivul "supararii" e ca cu aproape un an in urma i-am spus ce simt ( n-am vrut sa-i spun, dar am vazut ca el nu zice nimic, ci doar arata ca ma place, asa ca am incercat eu ) n-a vrut sa ma creada, credea ca glumesc cu el, apoi cand a vazut ca vorbeam serios, i-a zis unei colege "ca n-are timp de o relatie". Din momentul ala noi nici pana acum n-am mai deschis subiectul ala, nu i-am zis nimic, nu mi-a zis nimic. Ma asteptam sa-mi zica ceva, dar nimic, asa ca si eu am tacut.
Ar fi trebuit sa trec mai departe, dar cu cei care ieseam stateam cateva zile, nu simteam nimic pentru ei, asa ca abandonam. In final am abandonat sa mai ies cu cineva.
As vrea sa ies cu tipul asta nou, dar nu pot sa-mi uit colegul.

Ce sa fac, voi cum ati proceda in cazul meu?

Nu sunteti in cazul meu, adevarat, dar am obosit, sunt ani la mijloc cu "joculetul asta".

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Iesi cu tipul nou,si ramai cu el mai mult decat catva zile.O sa incepi sa-l descoperi si o sa-ti fie mai bine.
Nu exista "n-am timp de relatii", e o scuza, un pretext, nu te place asa cum ar trebui si n-are rost sa te mai amagesti.Fa schimbari atat sentimentale cat si psihice, cu timpul vei fi bine.

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Colegului tau deja i ai spus ce simti pentru el dar el nu a incercat nimic, nu a reactionat cum ai fi sperat tu. Acum apare un tip care iti place si care te place si ai ocazia sa il uiti pe colegul tau. Totul e sa vrei sa tu asta, sa ii dai o sansa tipului nou, sa va cunoasteti mai bine.

| h3r a răspuns:

Că ai cunoscut prea mulți care arată bine...

| sensualus a răspuns:

Buno, daca tot il doresti asa de neuitat pe colegutu, cand il prinzi in camera sari pe el ca o doritoare si smulge-i hainele, leaga-l de pat, unge-l cu ruj pe... si dai biniditat. si pe urma vezi ce mai faci cu tipu asta nou care parca te place

| Thextruexme a răspuns:

Nu trece peste ceea ce simti fata de coleg pentru ca daca sari pe tipul cel nou mereu te vei intreba oare ce s-ar fi intamplat daca ii ziceam (si de aici apar multe care o sa te roada in viitor). Cauta un moent in care colegul este singur si nu se grabeste in care sa poti sa ii zici ceva de genu. Nu stiu sigura daca atunci era vorba de timp sau ai incercat sa ma ocolesti frumos dar vreau sa imi spui in fata daca ma poti vedea mai mult decat o prietena sau nu. Daca zice nu, atunci zici "mersi ca ai fost sincer "si stii ca acum poti trece peste si sa te uiti la altcineva.Si daca zice da, atunci il saruti pentru putine artificii si.:they lived happily ever after happy. Noroc.

| Allynn a răspuns:

La intrebarea ta am simtit un Déjà Vu!
Mi s-a intamplat si mie! Si acum stau cu fata dorita! happy
Cum ai zis si tu cand i.am spus ce simt a crezut ca glumesc! Dupa aprox 3 luni ea a inceput sa se dea la mine! Cum?
Am luat-o intr.un loc mai retras si i.am marturisit ce simt! Deci eu zic sa mai incerci o data! Pana la urma,, Incercarea moarte n-are "winking
P.S La raspunsul acesta am uitat sa precizes sa nu treci peste pana nu mai incerci odata cu primul tip! Crede-ma! Va merge! Daca a mers te sa ma anunti si pe mine! As fi foarte fercit sa aud ca te-a ajutat raspunsul meu! happy