Hmmmm, asculta atent aici: Aici nu se pune intrebarea daca v-a rezista dragostea, ci daca v-ei rezista tu, pentru ca acolo pe mare nu ai nimic sa faci decat sa faci bani si sa astepti sa vina timpul sa vii acasa. Daca el te iubeste atunci dragostea din partea lui se va,, conserva'', dar tot cintinuand sa te iubeasca, dar tu pe uscat trebuie sa fii bravo, cumintica, si evident sa crezi in voi, sa mergi mai departe, si sa te gandesti ca undeva este o inimoara care plinge dupa tine. Toti se intreaba : oare cum viata ne pune la incercare? uite asta e si raspunsul, prin diferite situatii, chestii, care tine numai de rezolvarea persoanei in cauza. Asa ca daca va iubiti cu adevarat, sa va dea Domnul rabdare, sanatate, ca astea sint primordiale, credinta unul in altul si evident sa fici fericiti.
Buna, da sigur ca se poate atata timp cat exista iubire adevarata, daca va iubiti puteti rezista ca numai prin iubire se poate reusi, ca sa nu va raciti unul de altul, vb cat mai des prin mijloacele disponibile, eu iti urez bafta.
Pacat ca mijloace nu prea sunt.Are voie la un mail pe zi.Si de telefon nu poate fi vorba, decat cand ajunge prin porturi.
Cum as putea sa-l surprind pana pleaca? Ce i-as putea darui sa-i aminteasca de noi?
Atata timp cat va iubiti si va respectati unul pe celalalt sigur va rezista
Dragostea pura, rezista! Iubeste din suflet si fi fidela iar acel ceva cu care vrei sa-l surprinzi spre amintire, tu singura trebuie sa stii ce il poate impresiona!
Dragostea adevarata rezista intotdeauna, dar in cazul de fata tu esti pionul principal, de tine depinde.Deci ce crezi, vei rezista tentatiilor care vor aparea, esti stapana pe tine, il iubesti indeajuns sa il poti astepta, intreaba-te pe tine nu pe noi...
Daca e dragoste rezista sigur... dar trebuie si dorinta din partea amandorura...el...acolo...pe mare sigur iti va simti lipsa, dar tu la randul tau trebuie sa il astepti si sa fii cumintica chiar daca exista ispite...eu am asteptat o jumatate de an persoana iubita si cand a venit eram cei mai fericiti...deci poate rezista o dragoste la distanta...si in legatura cu surprinsul... ofera-i o zi de neuitat si sigur te va tine minte... ceva romantic...iesit din tipar...si da-i ca amintire o bratara de exemplu...sunt sigura ca o va purta chiar daca mai are...si cand se va uita la ea isi va aminti de tine...arata-i ca il iubesti si ca timpul si distanta nu o sa va desparta.
O fotografie cu voi doi .astai-ar putea aminti de voi.aceasta poza o va vedea in fiecare zi, seara.etc.
cred ca daca va iubiti o relatie rezista si ink cat.problema se pune in felul urmator. tu esti in oras... tu iesi in mall cu fetele, baietii, tu iesi in club... tu poti iesii peste tot.insa el nu prea.decat f f rar.
daca tu il iubesti eu zic k poate dura aceasta relatie...
alinutza_2142 întreabă: