| anonim_9419 a întrebat:

Oare voi ramine toata viata singur? am 18 ani, cu fetele sunt timid dar cu baietii si persoanele mai invirtsa totul e ok, n-am avut nicio prietena, care imi placeau ma raspingeau.

3 răspunsuri:
| TheSpecialOne a răspuns:

Nu Fi Fraier! Vorbeste cu ele cat de lejer poti apoi cand vezi una care iti place si nu o cunosti da-te-n spectacol fi cel mai cool si poate va fi invers si ele vor alerga dupa tine si vei avea din ce alege...

| Nextone a răspuns:

Nu lasa timiditatea sa iti strice viata.Propune-ti ceva tie insuti cum ar fi "azi(sau saptamana asta) o sa fiu asa cum vreau sa fiu de fapt". Incearca chestia asta si fi perseverent.Ai incredere in tine sigur o sa gasesti pe cineva care sa te placa.In loc sa te gandesti ca nu arati bine in ziua respectia, ca iar o sa fi respins mai bine gandeste-te ce are daca incerc.Lupta-te pentru fata pe care o placi fi spontan, dragut, amabil si nu in ultimul rand un prieten bun pentru o fata asta conteza mult.Multe fete sunt cuncerite prin felul de a fi al unui baiat.Lasa deoparte timiditatea si incearca chestia pe care ti-am propus-o mai sus dar nu exagera pentru ca risti sa cazi in penibil si sa nu atragi chiar persoanele potrivite pentru tine(cel putin nepotrivite pentru termen lung). Baftahappy

| Mary_5158 a răspuns:

Floarea vietii tale abia incepe sa infloreasca,nu fi indiferent,profita de orice ocazie ai,curaj, cu ce esti mai rau ca altii? poate ar fi cazul sa iti schimbi stilul, fa-te opusul tau(ceia ce ai negativ desigur) stiu ca va fi cam greu, dar totul are un inceput
capul sus