| girada79 a întrebat:

Oare voi vorbi față în față cu o fată?

50 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil că da.

| RAY a răspuns:

Ce raspunsuri penibile si ipocrite,eu am sa iti spun realitatea directa.
Orice om trebuie sa aiba un interes ca sa faca ceva, tu trebuie sa trezesti interesul unei femei,ti as sufera sa nu pui pret pe aspectul fizic, nici chiar pe varsta, eu am vizitat un cuplu de paralizati si se descurcau amandoi, tu trebuie sa cauti o fata asa ca tine dar nu trebuie sa ii fie mila de tine, trebuie sa fii mai masculin, spune-mi esti paralizat complet?

| girada79 explică (pentru RAY):

Nu sunt paralizat deloc, mișc tot, dar fără precizie.

| RAY a răspuns (pentru girada79):

Ai vorbit cu fete ca tine?

Am o prietenă de aproape 9 ani online, dar cine ne îngrijește, când de 5 ani caut un loc pentru mine și nu găsesc.

Bravo,daca va mutati impreuna nu aveti fiecare un asistent /terapeut?

Asistenți sunt din familii și sute de km între noi.

Sute de km nu inseamna a nu putea sa va mutati impreuna, aveti 9 ani, nu trebuie sa fii fricos sa fugi de viata, daca fata aia a vb atat cu tine simt ceva pentru tine

Vorbim fiind frații de suferință.

Sa nu te superi daca te intreb ceva, dar sex ai facut vreodata?

Nu pentru că n-a accept de ocazii.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca tu crezi că vei putea vorbi, o vei face, daca nu, accepta frica și stai acolo unde ești.
Nu poți visa la malai, dacă zborul tu nu-ți dai.
Gândul e ceva foarte puternic, dar doar cu gândul nu reușești în viață, pentru asta trebuie sa acționezi!
Bafta!

| girada79 explică (pentru Hyperion7):

Nu îmi este frică, dar nu sunt acceptat din cauza situației mele. Primesc un zâmbet cu înțeles că nu acceptă.

| Hyperion7 a răspuns (pentru girada79):

Atunci lucrează la modul cum le abordezi,in primul rand
Și în al doilea rând,setează-ti niste standarde realiste.
De obicei fetele îți dau zâmbetul acela nu pentru că ești sarac,urat sau altceva și nu au nevoie de așa ceva, ci trebuie sa stăpânești arta de a comunica, de a le curta.
Diferența nu o face ceea ce ai, ci ceea ce ești.
Sunt multi care sunt frumoși, au și bani și tot singuri sunt.
Concluzia o tragi tu

| girada79 explică (pentru Hyperion7):

Eu credeam că sunt în căruț și mă retrăgeam sfios. Vorbesc și greu cu mișcări involuntare și dă impresia că sunt afectat și psihic.

| Hyperion7 a răspuns (pentru girada79):

Acum am văzut poza de profil,da e mult mai greu in situația asta,din păcate,însă continua sa fii bun,lucrează mult la dezvoltarea ta personala și sunt sigur că vei găsi pe cineva care te va iubi și în căruț.
De fapt,noi oamenii avem impresia că iubirea e un sentiment,nu e un sentiment,e o trăire interioară, pentru că după ce trece faza de îndrăgosteala,multe relații se rup, dar de fapt, nu mulți știu că de fapt de acolo se vede adevărata iubire, când vezi omul și cu defecte, nu numai cu multe calități!
O să fie bine! Nu-ți pierde credința! O să fii și tu iubit!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cauta oameni ca tine, cu care sa rezonezi.
Acum, cu era internetului e mai simplu.
Sunt si fete si femei singure, care ar dori sa aiba un suflet cu care sa vorbeasca.
Cauta si roaga-te sa intalnesti persoana potrivita.

| girada79 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Asta fac zilnic, dar nu se leagă nimic!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru girada79):

Nu iti pierde speranta.
Are Dumnezeu un plan, ai incredere si nu inceta sa te rogi!

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

De ce la lasat dumnezeu asa?

| iulia0514 a răspuns:

Pai nu ai vorbit niciodată cu o fata? Da ce îs vreo specie pe cale de dispariție?

| girada79 explică (pentru iulia0514):

Se feresc de băieți în scaun cu rotile. Poate mă accepți tu!

Ele spun ca nu conteaza fizicul dar mint, gandeste-te ca e greu sa ne gasim noi care nu suntem intr-un scaun cu rotile

| iulia0514 a răspuns (pentru girada79):

Eu sunt căsătorită am și copil happy dar cu siguranță găsești o fată care va dori sa discute cu tine încearcă să cunoști pe cineva cu aceleași probleme ca tine care te și înțelege!

| girada79 explică (pentru iulia0514):

Îmi cer scuze pentru propunere. Înainte de mesajul precedent am cercetat întrebările tale să nu greșesc. Mai doresc să găsesc o familie tânără unde să merg. pentru că părinții sunt învârstă și cu probleme de sănătate.

| Kufu95 a răspuns:

Păi asta ne întrebi pe noi? Depinde de tine.

| girada79 explică (pentru Kufu95):

Eu încerc pe toate căile, dar în afară de laude nu primesc nimic. Am o vorbă. LAUDA NU ȚINE DE FOAME!

| Kufu95 a răspuns (pentru girada79):

Îți spun o chestie, am văzut că ești în scaunul cu rotile, nu dispera că nu ai iubită, mai bine să zici mersi că nu te chinui să supraviețuiești de pe o zi pe alta, timp de femei ai toată viața.

Material nu, dar cu părinții învârstă este cam greu. Când scrii peste tot și nimeni nu-și asumă răspunderea să te îngrijească cum este?

Aia da, este o problemă cu adevărat gravă, nu asta că nu ai tu iubită, cum am spus ai timp de ele toată viața.

Pe 5 Martie fac 46 de ani. Când am timp?

Eu știu oameni care au găsit pe cineva și după 70 de ani, deci nu e imposibil și alt sfat îți dau, nu încerca să pari disperat că ele te simt și te vor evita.

Mulțumesc pentru sfat! Deja am modificat profilul la matrimoniale că am nevoie și de asistență. Oare să șterg acest subiect?

Șterge-l mai bine și vorbești față în față despre asta cu femeia în cauză, dacă nu îi convine, asta e, o lași să își vadă de treaba ei.

Dacă o să mă întâlnesc!

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Eu știu oameni care au găsit pe cineva și după 70 de ani, deci nu e imposibil și alt sfat îți dau, nu încerca să pari disperat că ele te simt și te vor evita.

astea sunt povestii, omul asta are nevoie de o iubita acum, sunt sanse mari sa nu prinda varsta aia

| Kufu95 a răspuns (pentru RAY):

Nu înseamnă că dacă tu nu ai parte, nici el nu va avea, vezi că asta nu se aplică la toate lumea. Va prinde, dacă va face lucruri care să îi aducă o bucurie în suflet, și nu va ține cont de părerile răutăcioase, să îi aducă supărări, totul va fi ok.

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Asta e ca las ca vei castiga un milion de euro la 100 de ani

| 1onur a răspuns:

Este doar un om! ca orice oamenii!, NUİ! Dumnezeul și nici Hristos! "sau vreo zeitate"

| girada79 explică (pentru 1onur):

Dar nu vrea nimeni. Vorbesc și greu cu mișcări haotice. De exemplu acum scriu cu nasul că așa pot.

| 1onur a răspuns (pentru girada79):

Găsește ți o fată care are același principi Man! Dacă asta îți dorești tu.

Dar mai bine iai cere sănătate lui Dumnezeu și Hristos fiindcă trăim alte vremuri ai grijă de tine Man.

| xFe4rBoy a răspuns (pentru 1onur):

Bro Dumnezeu e Hristos si Hristos e Dumnezeu

| Ciprian964335345 a răspuns:

Da de ce nu ai vorbi fata in fata cu o fata?

| girada79 explică (pentru Ciprian964335345):

Că sunt în scaun cu rotile.

| Celula44 a răspuns:

Dacă vrei

| girada79 explică (pentru Celula44):

Când am încercat mi-a zâmbit și atât pentru că sunt în scaun cu rotile.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru girada79):

O să-ți găsești o fată. Suntem puține fete care apreciază omul pentru cum e înauntru și nu pe dinafară...

| girada79 explică (pentru annonimaaaa555):

Caut să am și un suport pentru că părinții sunt învârstă și mereu mai scriu la cămine. Să găsesc o fată sau o familie tânără ar fi ideal.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru girada79):

Trebuie sa cauți și sa nu te dai bătut

| girada79 explică (pentru annonimaaaa555):

Asta este singura cale de urmat!

Întrebări similare