| girada79 a întrebat:

Oare voi vorbi față în față cu o fată?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Acum am văzut poza de profil,da e mult mai greu in situația asta,din păcate,însă continua sa fii bun,lucrează mult la dezvoltarea ta personala și sunt sigur că vei găsi pe cineva care te va iubi și în căruț.
De fapt,noi oamenii avem impresia că iubirea e un sentiment,nu e un sentiment,e o trăire interioară, pentru că după ce trece faza de îndrăgosteala,multe relații se rup, dar de fapt, nu mulți știu că de fapt de acolo se vede adevărata iubire, când vezi omul și cu defecte, nu numai cu multe calități!
O să fie bine! Nu-ți pierde credința! O să fii și tu iubit!

49 răspunsuri:
| girada79 explică (pentru RAY):

Nu sunt paralizat deloc, mișc tot, dar fără precizie.

| RAY a răspuns (pentru girada79):

Ai vorbit cu fete ca tine?

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Eu știu oameni care au găsit pe cineva și după 70 de ani, deci nu e imposibil și alt sfat îți dau, nu încerca să pari disperat că ele te simt și te vor evita.

astea sunt povestii, omul asta are nevoie de o iubita acum, sunt sanse mari sa nu prinda varsta aia

| Kufu95 a răspuns (pentru RAY):

Nu înseamnă că dacă tu nu ai parte, nici el nu va avea, vezi că asta nu se aplică la toate lumea. Va prinde, dacă va face lucruri care să îi aducă o bucurie în suflet, și nu va ține cont de părerile răutăcioase, să îi aducă supărări, totul va fi ok.

Am o prietenă de aproape 9 ani online, dar cine ne îngrijește, când de 5 ani caut un loc pentru mine și nu găsesc.

Bravo,daca va mutati impreuna nu aveti fiecare un asistent /terapeut?

| RAY a răspuns (pentru Kufu95):

Asta e ca las ca vei castiga un milion de euro la 100 de ani

Asistenți sunt din familii și sute de km între noi.

Sute de km nu inseamna a nu putea sa va mutati impreuna, aveti 9 ani, nu trebuie sa fii fricos sa fugi de viata, daca fata aia a vb atat cu tine simt ceva pentru tine

Vorbim fiind frații de suferință.

Sa nu te superi daca te intreb ceva, dar sex ai facut vreodata?

Nu pentru că n-a accept de ocazii.

| iulia0514 a răspuns (pentru girada79):

Eu sunt căsătorită am și copil happy dar cu siguranță găsești o fată care va dori sa discute cu tine încearcă să cunoști pe cineva cu aceleași probleme ca tine care te și înțelege!

| Hyperion7 a răspuns:

Daca tu crezi că vei putea vorbi, o vei face, daca nu, accepta frica și stai acolo unde ești.
Nu poți visa la malai, dacă zborul tu nu-ți dai.
Gândul e ceva foarte puternic, dar doar cu gândul nu reușești în viață, pentru asta trebuie sa acționezi!
Bafta!

| darrio2007 a răspuns:

Probabil că da.

| girada79 explică (pentru Hyperion7):

Nu îmi este frică, dar nu sunt acceptat din cauza situației mele. Primesc un zâmbet cu înțeles că nu acceptă.

| Hyperion7 a răspuns (pentru girada79):

Atunci lucrează la modul cum le abordezi,in primul rand
Și în al doilea rând,setează-ti niste standarde realiste.
De obicei fetele îți dau zâmbetul acela nu pentru că ești sarac,urat sau altceva și nu au nevoie de așa ceva, ci trebuie sa stăpânești arta de a comunica, de a le curta.
Diferența nu o face ceea ce ai, ci ceea ce ești.
Sunt multi care sunt frumoși, au și bani și tot singuri sunt.
Concluzia o tragi tu

| girada79 explică (pentru Hyperion7):

Eu credeam că sunt în căruț și mă retrăgeam sfios. Vorbesc și greu cu mișcări involuntare și dă impresia că sunt afectat și psihic.

| girada79 explică (pentru iulia0514):

Îmi cer scuze pentru propunere. Înainte de mesajul precedent am cercetat întrebările tale să nu greșesc. Mai doresc să găsesc o familie tânără unde să merg. pentru că părinții sunt învârstă și cu probleme de sănătate.

Întrebări similare