| channah_5883 a întrebat:

Oarea iubirea nu este de ajuns intr-o relatie? Barbatii se pot dez-indragostii? Poate iubirea sa dispara peste noapte si e adevarat ca daca barbatilor li se permite orice isi pierd interesul? Daca te-ai afla intr-o astfel de situatie si ai ramane singura ce ai face sa il recuperezi pe barbatul pe care il iubesti? Ai mai gasi puterea?

Răspuns Câştigător
| Vise1colorate a răspuns:

Adevarul e ca depinde de la situatie la situatie, depinde de persoane de personalitati si nu poti sa delimitezi si sa faci categorii.Barbatii sunt diferiti, pot fi fideli, sunt barbatii care chiar daca te iubesc te pot insela deoarece sunt foarte influentiabili si imediat cad in plasa, si sunt barbati care pur si simplu nu pot spune vreodata ca s-au indragostit.Libertatea intr-o relatie este importanta, iar daca te iubeste cu adevarat, fi sigura ca nu te va insela chiar daca ii permiti oricehappy
Eu, nu stiu, sunt de parere ca daca nu e sa fie, nu e si gata.Asa ca probabil nu as incerca sa schimb ceva, sunt de principiu ca nu poti face pe nimeni sa te iubeasca cu forta si daca il iubesti cu adevarat il lasi sa fie fericit chiar daca fericirea lui nu te include si pe tine.Succes:*

9 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Da, e posibil, cand e prea intensa, prea fulgeratoare, prea rapida, prea nedecantata, prea plina de pasiune, prea nebuneasca si necontrolata. Te epuizeaza fara sa vrei.Nu se mai poate face nimic, si nici nu e indicat, e ca o boala pe care nu ti-o mai doresti.

| Impossibl3 a răspuns:

Hey nu toti barbatii sunt la fel sunt cu iubita mea de 1 an si avem 14 ani... mi-a oferit aproape totul si nu mi-am pierdut interesul.

CA sa iti readuci barbatul inapoi fa l sa se reindragosteasca de tine. poarta haine sexy intra in anturajul lui daca aveti pr comuni e si mai bine...:d

| PяInCєSs a răspuns:

Eu cred ca barbati nu sunt asa reci cum vor ei sa para, daca s-au 'dez-indragostit' inseamna ca nu au iubit, pana la urma si barbati sunt fiinte ca noi, au si ei sentimente

La faza cu permisul baietilor, permite ce si el iti permite tie, nu trebuie ca el sa fie mai presus ca tine sau tu ca el happy

Degeaba il iubesc eu daca el nu ma mai iubeste, as incerca sa il uit, pentru ca nu pot forta o persoana sa ma iubeasca, probabil as incerca cate ceva dar numai vorbe si prea putine fapte, nu sa ma vada disperata dupa el dar chiar nu se poate incerc sa trec si peste. Iubirea este trecatoare, iubirea noi o facem gandindu-ne la X, ne facem vise, din visele noastre reiese sentimentul numit IUBIRE,

asta este parerea mea.

| optimistul a răspuns:

Buna sunt Andrei si sunt baiat dar am cunotinta de cauza in ambele sexe iar daca vrei sa vorbim o facem in particular ( pacorabana7 ) iar asa pot sa-ti spun multe insa cauta la intrebarea mea si uitate la genurile de baieti pup te ast pe mes sa vb

| alexandra21_3435 a răspuns:

Foarte buna intrebarea ta. peste noapte nu dispare dragoste ci pe parcurs, datorita certurilor in mare parte. si barbatilor nu le place sa fie sub papuc. puterea o gasesti in amintirile placute care le-ati petreacut, in clipele de tandrete care le-ati petrecut, in toate lucrurile frumoase si planurile pe care le-ati facut. iintrebarea cea mai importanta este PANA UNDE SA INSISTI? cand sa te opresti? eu cam sunt in acesta situatie si stiu exact cum este. eu una as face cam orice dar ideia pe care o am e daca are vreun rezultat... e cam aiurea incertitudinea asta. eu il iubesc si as face orice dar pe partea cealalta nu vreau sa oblig pe nimeni (cu toate ca ar fi greu sa stau fara el). tine de cat de repede poti trece peste.

| Kylexy a răspuns:

Nu tea iubit cu adevarat probabil a fost doar un joc, obsesie sau pierdere de timp.
Lasa timpul se decida daca isi da seama mai tarziu ca te iubeste se intoarce la tine, de ce sa te injosesti tu pentru el, dragoste cu forta nu merge.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a spus si @kylexy, dragoste cu forta nu merge. Iubirea nu poate sa dispara peste noapte in mod clar. Daca ea chiar a disparut in modul acesta inseamna ca nu a existat niciodata. Ai mai gasi puterea atata timp cat iubesti si cat nu te minti singura ca si el te iubeste. Tu incerci, dar daca el fuge la infinit, cred ca ar trebui ca totul sa se opreasca.

| raul_1629 a răspuns:

Comfuzia care o facem frecvent este aceea de a comfunda dragostea cu pasiunea. O iubire nu poate disparea peste noapte dar o pasiune DA. Iubirea e mai mult decat de a-ti place enorm de cineva, de a va potrivi in pat perfect, e intens tot, o nebunie, esti cea mai fericita si il vrei tot timpul langa tine, e atat de puternic incat devine euforic, esti egoista si geloasa, e atat de frumos incat ai putea muri fericita,. un timp., si apoi. de cele mai multe ori se termina urat, cu ura, dar ramane atractia.De ce se termina cu ura?-pentru ca voi nu a-ti gestionat o iubire, ati trait o pasiune. Iubirea este eterna indiferent de imprejurari. iubirea este totul intr-o relatie frumoasa dar o iubire nu poate aparea decat dupa o perioada lunga de timp. si daca vrei sa stii cum sunt construiti barbatii uita-te pe Animal Planet. cum se comporta e filosofia fiecaruia in parte. Pune-ti, la rece, gandurile in ordine, pune-ti intrebarile potrivite. cand o sa gasesti raspunsurile o sa stii ce sa faci. o viata frumoasa!

| ioanaa25 a răspuns:

Iubirea adevarata nu maore niciodata. Daca te iubeste nu trebuie sa se intoarca daca te iubeste nu te lasa, nu merita nici o cana de apa o persoana care minte in privinta unui sentiment asa important.