Si eu am avut o dragoste dinasta. Dar incearca sa treci peste.
E greu. stiu cum e. si incep sa cred ca nu mai vreau. si eu inca ma gandesc la o fata de prea mult timp si abia pot sa ma immpac cu gandul.
Nu este rau ce gandesti si te felicit. Adica am cateva pareri diferite in legatura cu dragostea. Tu esti genul d fata care se indragosteste "greu si bine" adica pui mult suflet, si asta e ft bine, insa la momentul potrivit ai sa gasesti pe cineva care o sa te faca sa iubesti cu adevarat. Acum e momentul sa inveti, sa-ti acorzi atentie tie si numai tie, sa faci lucruri care iti plac, sa acorzi atentie prietenelor/prietenei tale, sa iti traiesti adolescenta asa, fara sa tanjesti dupa gustul dragostei care te-ar face sa si plangi. Insa cum am spus, dragostea va aparea ea odata si odata, si atunci vei avea tot timpul din lume sa iubesti, sa fi iubita si sa te bucuri de ea.
Incredibil... se vede ca te-ai atasat foarte mult de baiatul acela tot daca nu ai fost cu el, dar eu iti zic din proprie experienta ca o sa gasesti pe altcineva, nu la fel ca el dar tot o sa gasesti
LuminitaRoz întreabă:
George0197 întreabă: