Eu ii zic "iubitu'" sau "scumpu' " si el imi zice "ubyta mea frumoasa", "dragostea mea" sau "iubirea vietii mele" .
Pe mine nu ma alinta nimeni Nu accept (desi foarte multa lume incearca, nu doar in cazul iubitelor), nu sunt bebe! Si nici nu obisnuiesc sa alint pentru ca daca fac asta mi se pare ca o "transform" dintr-o femeie intr-o fiinta neajutorata si lipsita de importanta in acelasi timp.
Singurele pe care le-am folosit au fost "maimutica" transformat rapid in "maimutoi" (si ei ii placea mai mult a doua varianta) si "fifi...sor".
Astea cu "pui","puiut","puisor" folosite foarte des(aproape de toata lumea) mi se par de-a dreptul penibile.Cand le aud imi imaginez mereu un pui de avicola fara pene...
"Barbatele"/"fumeie", pitzi, my love, mami/tati.Insa chestiile astea chiar nu conteaza, ci conteaza sa existe iubire reciproca.
Bafta.
Iubi, Iubitel, Iubirica, Ingeras, Dragutu, Scumpete, Dulceata, Pisi, Pisoi, Pisoias, Motanel, Floricica, Pui, Puiut, Puisor, Puiu, Sweet hart etc.
Iubi, Iubire, Iubitel, Iubirica, Ingeras, Dragutu, Dragoste, Floricica, Dulceata, Pisi, Pisoi, Pisoias, Motanel, Puiu, Pui, Puiut, Puisor, Miti, Mitoi, Mitu, Pusi, Sewwt hart etc.
Pe langa clasicele care s-au mai zis, ne mai zicem pufuleti sau pufu, el mie buciflex, eu lui: piscotel
Eu ii zic lui: pui, bebe, bebitzu, pisoias, motanel, baiatu meu...si el ma alinta cam asa: dragostea mea, iepuras, soricel, frumoasa mica, bebe...
Bye:*