Aceasta afirmatie, trebuie sa ne duca pe noi barbatii cu gandul ca acea fata/ femeie, nu doreste sa aiba o relatie serioasa cu noi, ea spune acest lucru intr-un mod cat se poate de frumos, astfel incat noi sa nu ne simtim aiurea... Pentru ca una este cand iti spune : "Nu vreau sa fiu cu tine, lasa-ma ", si alta este cand iti spune : " Imi place de tine" ca amic " / sau / el atunci cand face aceasta afirmatie catre cineva.
Da, e destul de enervanta faza
Pentru ca la o adica daca baiatul pe care il vezi doar ca prieten se dovedeste a avea multe calitati pana la urma se vor cupla
Asa ca pentru inceput e bine sa fii prieten cu fata pe care o placi pentru a observa-o mai de aproape, si a-i vedea si defectele nu numai calitatile
Ehee...hai sa zic cum sta treaba
O fata nu poate vedea chair orice baiat ca pe un iubit Face diferenta intre un iubit si un prietenSi mi se pare normal Daca o fata de exemplu iti spune '' Eu nu pot sa te vad ca pe un iubit.Ci doar ca pe un bun prieten '' e foarte clar ca nu vrea sa fie cu tine Nu e vina ta. Dar pur si simplu acea fata nu are sentimente de iubire fata de tine Si tu ar trebui sa o intelegi De ce? Pentru ca inimii nu ii poti comanda Nu e vina fetei ca nu te iubeste
Asta inseamna un mod mai pe ocolite de a spune unui baiat ca nu-l place. Ce sa faci...mai exista si refuzuri.
Daca spune adevarul, de ce sa urasc treaba asta? si eu am multi amici baieti.am si vreo 2 dintr-e ei cu care ma tachinez des, glumesc, ne batem in gluma si care ne vede, spune ca suntem un cuplu, sau ca suntem pe cale de a deveni.imi pare rau sa iti spun asta, stiu ca urasti, dar ii iubesc ca prieteni.sunt baieti frumosi, de treaba, respectosi, cu familie si chiar copii acasa.
sau poate tu te referi la momentul cand o fata nu vrea sa fie impreuna cu un baiat pentru ca nu este pe gustul ei.atunci,da,poate ca nu prea imi place. dar, sincer, ar fi mai frumos sa ii spuna unui baiat, cu care este prietena buna, ca are o fata de broasca dar ii place compania lui ca amic?
aura_1762 întreabă: