| Frumusik01 a întrebat:

Odata am iesit afara cu doua prietene si ele cunosteau un baiat pe nume Cristi si avea 14 sau 15 ani,nu stiu si cand am ajuns acolo prietenele mele mi-au zis ceva in genul"Simona,Cristi vrea sa fie cu tine"
Si cand am auzit asta nu prea am mai vazut urmatoarele gesturi si nu prea am mai auzit ce au mai zis si de atunci a inceput sa imi placa de el foarte mult,apoi am fost la ziua uneia din acele prietene,Ana si era si el acolo si au pus muzica si alte chestii si a pus un cantec si a venit in fata mea si a inceput sa cante si sa faca gesturi haioase pe acea melodie si eu,ca sa nu creada eu stiu ce,nu prea ma uitam la el,mai mult ma uitam in jos sau in alta parte,dupa aceea am mai stat un pic pe acolo si vine Alexandra(o prietena si colega)langa mine si ma intreaba la ureche"Auzi? Tie iti place de Cristi?"
si eu am zis"Nu"(minciunalaughing )si apoi Cristi s-a asezat langa mine si Alexandra a venit si a zis "Simona, Cristi vrea sa fie cu tine, apoi Cristi m-a intrebat "Vrei sa fii cu mine(raspunsul era logic "nu"din moment ce am doar 11 ani) si i-am zis "Nu",dar i-am dat asa raspunsul pe tava ca si cum nu mi-ar placea deloc de el,iar apoi Alexandra a venit langa mine si mi-a zis"Dar de ce nu vrei sa fii cu Cristi? Este frumos"
Eu i-am zis "Sunt prea mica"
Alexandra s-a dus si i-a zis ce am zis eu si l-a adus langa mine si ne-a masurat inaltimea(el este aproape cat mine, cativa mm si sunt cat el) si de atunci m-a cam evitat, credeti ca peste cativa ani v-a mai vrea sa fie cu mine? Astept pareri

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Stii ce te asteapta peste cativa ani? Nu.
Oricum, nici nu avea rost sa postezi intrebarea. Nu are rost sa te gandesti la cum o sa fie peste cativa ani si, daca, este posibila o relatie intre voi.

Ai alte preocupari acum, nu baietii.
Sa ai grija de tine.

| Frumusik01 explică (pentru h3r):

Ms,bun sfat, dar din fericire mi s-a luat de el rolling on the floor

| h3r a răspuns (pentru Frumusik01):

Ai văzut că se poate?
Aşa da.

| IulianDBI a răspuns:

Esti mica, ai doar 11 ani, cum sa te gandesti la asa ceva? Concentreaza-te pe scoala, ai timp de relatii si baietii de o sa te saturi, momentan vezi-ti de prieteni si scoala, lasa relatiile

| Frumusik01 explică (pentru IulianDBI):

Ai dreptate, dar doar zice-am si eu, ca am o minte cam maturalaughing

| chupyka a răspuns:

Ai facut o decizie bunahappy daca tu nu te simti pregatita, atunci nu are niciun sens sa faci asta. Ar trebuie sa'i expolici baiatului ce si cumbig grin si da, s'ar putea sa fiti impreuna la un moment dat, daca ziceti ca aveti prieteni comuni, dar sa nu iti faci sperante ca el nu va mai fi cu nimeni pana atunci, pentru ca gandeste-te ca are 14-15 anibig grin dar poate cine stie, se intampla multe in cativa anismug te pup sper ca am ajutat>big grin

| Frumusik01 explică (pentru chupyka):

Ms,si da, ai dreptate, nu trebuie sa imi fac sperante, dar mersi de ajutor

| GeooEuu a răspuns:

Tu crezi ca baitul ala o sa stea sa te astepte? Nu sunt rautacioasa, dar nu poate sta dupa tine.

| Frumusik01 explică (pentru GeooEuu):

Stai linistita, mi s-a luat de el, si nici nu credeam chestia astalaughing